Windows Server 2008 and Vista SP2 RTM (6002.18005)

Zaczęty przez popuri11, 28 Kwiecień 2009, 23:36:10

Poprzedni wątek - Następny wątek

TrAnc

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Cytat: Grechu w 30 Kwiecień 2009, 18:31:43
Uruchomiłem ten plik. Aktualizował się z godzinę przy okazji ze dwa razy restartując. W końcu pojawił się ekran że nie można zainstalować SP i nastąpi przywrócenie ustawień, które trwało z kolejną godzinę. Wszystko się przywróciło do poprzedniego stanu oprócz połączenia z siecią. System nie widział połączenia internetowego które mam z routera. trzeba czekać na pojawienie się płyty instalacyjnej ze zintegrowanym SP2 i zainstalować wszystko od nowa. To chyba "najzdrowsze" rozwiązanie z systemami Windows :)

a masz zainstalowane tę najnowsza aktualizacje ktora jest potrzebna do isntalacji SP2?? bo jesli nie to nic dziwnego ze ci nie poszlo

michau

Ekspert
IP zapisane

TrAnc

Aktywny użytkownik
IP zapisane
no i wszystko ci poszlo i jak lepiej chodzi ?? napisz kilka wrazen czy cos sie zmienilo bo jesli ktos tego nie wrzuci na RS albo Odsiebie to sciagne dopiero w nocy z tym transferem ;/

michau

Ekspert
IP zapisane
Powiem tyle że ja mam 7 na laptopie a Viste na stacjonarnym z którego nie korzystam. Komp jest w miarę nowy bo z września tamtego roku więc Vista nie miała prawa się zacinać.

TrAnc

Aktywny użytkownik
IP zapisane
tak ale zmienilo sie cos?? szybciej sie wlacza/wylacza??

michau

Ekspert
IP zapisane

urban92

Ekspert
  1. surbanski@techvortal.pl
Miejsce pobytu: Polska
IP zapisane
Jedyną dużą zauważalną zmianą interfejsu w SP2 jest przebudowana obsługa bluetoth (mam więc zauważyłem). Dysk też jakby mniej pracuje.

TrAnc

Aktywny użytkownik
IP zapisane
ale ten windowsowy jest przebudowany ?? chodzi mi o bluetooth i co rozumiesz pod tym ze dysk mniej pracuje??

urban92

Ekspert
  1. surbanski@techvortal.pl
Miejsce pobytu: Polska
IP zapisane
Inne okno wysyłania/odbierania plików i konfiguracji. Dysk mniej pracuje, mniej chrobocze, pewnie dlatego że poprawili indeksowanie.

Wojtek

Zaawansowany użytkownik
IP zapisane
Kolega popuri11 pomylił się wklejając adresy plików (obydwa zestawy prowadzą do wersji 64-bitowej Service Pack-a 2) ...

Wersja 32-bitowa:
HTTP: http://depositfiles.com/files/6uhdv1g4v
Torrent: http://depositfiles.com/en/files/qrx7gp77h
Pozdrawiam,
Wojtek

Niedostêpny przez najbli¿sze tygodnie/miesi±ce. Nie bêdê odpisywa³ w subskrybowanych w±tkach, nie bêdê odpisywa³ na wiadomo¶ci prywatne.