Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Programy do nagrywania pod Windows 7 RC
Grechu:
--- Cytat: McVein w 28 Kwiecień 2009, 21:41:03 --- Lecz wszystkie te wersje lite i micro w moim przypadku mają jedną wadę brak obsługi LightScribe. Dopiero jak zainstaluje pełny pakiet to ta funkcja jest aktywna.
--- Koniec cytatu ---
Czy dostępność LS nie zależy od wrzucenia odpowiedniego pliku .dll do katalogu nero? Przynajmniej tak było w czasie kiedy LS wchodziło na rynek. Ja kupiłem nagrywarkę z Label Flash i aby ta funkcja była dostępna potrzebny był odpowiedni numer seryjny dla nero.
silvereu:
A ja do nagrywania do polecam Komputer. ;D
michau:
--- Cytat: Vacetti w 28 Kwiecień 2009, 14:57:15 ---Ja posiadam nero 9 i śmiga jak należy 8)
--- Koniec cytatu ---
Może napisać coś na temat swojej konfiguracji sprzętowej i jak się Nero 9 zachowuje? Bo u mnie instalacja trwała bardzo długo i też nie lepiej samo działanie.
McVein:
--- Cytat: Grechu w 29 Kwiecień 2009, 09:00:44 ---
--- Cytat: McVein w 28 Kwiecień 2009, 21:41:03 --- Lecz wszystkie te wersje lite i micro w moim przypadku mają jedną wadę brak obsługi LightScribe. Dopiero jak zainstaluje pełny pakiet to ta funkcja jest aktywna.
--- Koniec cytatu ---
Czy dostępność LS nie zależy od wrzucenia odpowiedniego pliku .dll do katalogu nero? Przynajmniej tak było w czasie kiedy LS wchodziło na rynek. Ja kupiłem nagrywarkę z Label Flash i aby ta funkcja była dostępna potrzebny był odpowiedni numer seryjny dla nero.
--- Koniec cytatu ---
no kiedys tak bylo. Lecz nero od 6.06 bodajze obsługiwał LS standardowo. co do micro i lite to jeszcze trzeba wiedzieć któr plik dll tam wrzucić. Niestety ja nie wiem.
Grechu:
Jakiś programik do LS
http://www.lightscribe.com/downloadSection/windows/index.aspx?id=810
Nawigacja
Idź do wersji pełnej