Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 build 7100 w sieci...
Jooseph:
Spolszczenie od sCooBy^ działa bezproblemowo na x64 :) No i jakby nie patrzeć prezentuje się lepiej od spolszczenia od MS ;P
orzech:
--- Cytat: sCooBy^ w 02 Maj 2009, 15:41:14 ---No i jest ;D
Testowane na czystym systemie 32 bitowym.
Ale może być użyte do uzupełnienia poprzedniego spolszczenia, w tym celu nalerzy zmienić w rejestrze spowrotem język na Angielski, restart, skasować pliki:
C:\Windows\pl-PL\explorer.exe.mui
C:\Windows\system32\pl-PL\explorerframe.dll.mui
C:\Windows\system32\pl-PL\shell32.dll.mui
C:\Windows\Resources\Themes\Aero\pl-PL\Aero.msstyles.mui
Jeżeli instalujemy na czystym to nic nie kasujemy.
Lincz: [strona nie jest już dostępna]
--- Koniec cytatu ---
Chlopaaki, na spolszczeniu od scoobyego zainstalowalem tego caba co sie pojawil wczoraj i teraz chcialbym miec znow spolszczenie od scoobyego, bo uwazam ze ma lepsze. Czy mam najpierw zmienic na us-US, usunac te pliki, zainstalowac spolszczenie czy jakos inaczej?
popuri11:
--- Cytat: orzech w 02 Maj 2009, 17:44:05 ---
--- Cytat: sCooBy^ w 02 Maj 2009, 15:41:14 ---No i jest ;D
Testowane na czystym systemie 32 bitowym.
Ale może być użyte do uzupełnienia poprzedniego spolszczenia, w tym celu nalerzy zmienić w rejestrze spowrotem język na Angielski, restart, skasować pliki:
C:\Windows\pl-PL\explorer.exe.mui
C:\Windows\system32\pl-PL\explorerframe.dll.mui
C:\Windows\system32\pl-PL\shell32.dll.mui
C:\Windows\Resources\Themes\Aero\pl-PL\Aero.msstyles.mui
Jeżeli instalujemy na czystym to nic nie kasujemy.
Lincz: [strona nie jest już dostępna]
--- Koniec cytatu ---
Chlopaaki, na spolszczeniu od scoobyego zainstalowalem tego caba co sie pojawil wczoraj i teraz chcialbym miec znow spolszczenie od scoobyego, bo uwazam ze ma lepsze. Czy mam najpierw zmienic na us-US, usunac te pliki, zainstalowac spolszczenie czy jakos inaczej?
--- Koniec cytatu ---
tu masz link do instrukcji .http://www.windows7.pl/forum/index.php/topic,1319.0.html
orzech:
No spoko, ale w którym miejscu mam rozpocząć instalację tej paczki?
Luke:
Zmień na angielski, uruchom plik rejestru, restart, skasuj wskazane pliki, instaluj spolszczenie. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej