Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 build 7100 w sieci...
zeros00:
Dzięki za wstawienie działa bardzo dobrze;
na ausie EEc PC x86 śmiga elegancko
ZielonyVx:
sCooBy^ a to jest ostateczna wersja, czy zamierzasz wprowadzać jakieś poprawki jakby coś?
nie to żebym się czepiał. tak tylko pytam :)
sCooBy^:
--- Cytat: popuri11 w 02 Maj 2009, 16:05:26 ---chciałem zainstalować spolszczenie od sCooBy i po zmianie w regedit z en-US na pl-PL po ponownym uruchomieniu systemu jeszcze przed zalogowaniem wyskakuje mi BOSD może wiecie co jest grane ? .
--- Koniec cytatu ---
A kto ci kazał coś zmieniać w rejestrze z en na pl ?? ;)
ZielonyVx
No cośty z każdym nowym wyciekłym spolszczeniem będą updatowane pliki mui. Ewentualne poprawki także sam będę wprowadzał (dotłumaczał)
Chodzi o to żeby było spolszczenie które potencjalnie będzie działać z każdym następnym buildem i RTM do ukazania się PL ;)
Bo wiecie że cab-y tak szybko nie wyciekają i nie do każdej wersji ;)
popuri11:
--- Cytat: sCooBy^ w 02 Maj 2009, 16:13:07 ---
--- Cytat: popuri11 w 02 Maj 2009, 16:05:26 ---chciałem zainstalować spolszczenie od sCooBy i po zmianie w regedit z en-US na pl-PL po ponownym uruchomieniu systemu jeszcze przed zalogowaniem wyskakuje mi BOSD może wiecie co jest grane ? .
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
w twoje instrukcji pisze żeby w rejestrze zmienić język na angielski
sCooBy^:
--- Cytat: popuri11 w 02 Maj 2009, 16:15:04 ---
--- Cytat: sCooBy^ w 02 Maj 2009, 16:13:07 ---
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
w twoje instrukcji pisze żeby w rejestrze zmienić język na angielski
--- Koniec cytatu ---
W razie update. Ale z en na pl już nie...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej