Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 build 7100 w sieci...
mk:
--- Cytat: matys1 w 02 Maj 2009, 13:31:09 ---Jak wam chodza gry na tej kompilacji typu gta4, crysis, cod5 itp. lepiej niz na viscie i xp?
--- Koniec cytatu ---
Po 1. Nie ten temat z leksza.
Po 2. Mi Crysis i CoD5 chodzą lepiej niż na Viście ;)
Slayer:
--- Cytat: orzech w 02 Maj 2009, 13:30:08 ---
--- Cytat: Slayer w 02 Maj 2009, 13:24:14 ---Ja pier..... jak czytam to wasze skamlenie o jezyk polski, to dochodze do wniosku, ze zyje w kraju analfabetow nie znajacych nawet podstaw angielskiego. Kazdemu sie przyda angielski techniczny. Nawet mozna sie nauczyc majac windowsa EN, a tu kur... wszyscy schodza na latwizne, bo bez PL jest im ciezko. Wstyd. Od lat uzywam wersji EN. Nigdy nie mialem PL.
--- Koniec cytatu ---
Slayer, dziecko nie podniecaj się tak. Wielu tutaj traktuje takie spolszczenie jako nowość, ciekawy dodatek itp. Wielu ludzi siedziało na wcześniejszych buildach po us i nikt nie narzekał, pojawił się język polski- więc dobra sprawa go zainstalować. Może kiedyś to zrozumiesz, jak dorośniesz.
--- Koniec cytatu ---
XXX
Proszę o niższy ton wypowiedz
mk:
--- Cytat: Slayer w 02 Maj 2009, 13:34:20 ---
Dziecko? *** nie denerwuj mnie. Dzieci to jest pelno na tym forum.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Regulamin --- 6. Zabronione jest używanie wulgaryzmów w "formie nieocenzurowanej". Wulgaryzmy w formie ocenzurowanej nie są mile widziane (jednak nie wiąże się to z otrzymaniem ostrzeżenia).
--- Koniec cytatu ---
Poraz drugi w ciągu 11 minut złamałeś regulamin, myślisz że w ten sposób jesteś fajny?
Wracając do tematu, wczoraj poraz pierwszy zawiesił mi się komp od początku używania Windows 7 RC, ale to raczej z mojej winy bo za bardzo obciążyłem komputer ;D
miron:
--- Cytat: adam998 w 02 Maj 2009, 13:25:00 ---
--- Cytat: XvAK w 02 Maj 2009, 13:21:36 ---
--- Cytat: adam998 w 02 Maj 2009, 13:18:06 ---[strona nie jest już dostępna]
co to takiego.... :) ?
--- Koniec cytatu ---
Spolszczenie do 7100 64bit. Miron wczoraj wrzucił na forum o 21 :)
--- Koniec cytatu ---
Miron rozumie ze przerobil z 7077 ? a to niby oficjalne spolszczenie do 7100
--- Koniec cytatu ---
Podałem link do oficjalnego LIP 7100 x64 :D
Slayer:
--- Cytat: Mateusz w 02 Maj 2009, 13:36:50 ---
--- Cytat: Slayer w 02 Maj 2009, 13:34:20 ---
Dziecko? *** nie denerwuj mnie. Dzieci to jest pelno na tym forum.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Regulamin --- 6. Zabronione jest używanie wulgaryzmów w "formie nieocenzurowanej". Wulgaryzmy w formie ocenzurowanej nie są mile widziane (jednak nie wiąże się to z otrzymaniem ostrzeżenia).
--- Koniec cytatu ---
Poraz drugi w ciągu 11 minut złamałeś regulamin, myślisz że w ten sposób jesteś fajny?
--- Koniec cytatu ---
Wow, to 2 warny poprosze :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej