Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 build 7100 w sieci...

<< < (15/198) > >>

popuri11:

--- Cytat: Mistol w 25 Kwiecień 2009, 10:43:58 ---Ściągnąłem build 7100 ale zastanawiam się czy zmieniać z 7077 bo fajnie że jest po polsku.
Zauważył ktoś jakieś  zmiany w RC w stosunku do 7077? Jakaś poprawa, różnice itp. ?

--- Koniec cytatu ---
ja na razie żadnych zmian, różnic nie zauważyłem w porównaniu do 7077

stranded:
A może by tak pozmieniać w tym spolszczeniu w nazwach plików z 7077 na 7100? I tak samo w pliku update.mum?

Mogę to zrobić dzisiaj i zobacze czy działa.

popuri11:

--- Cytat: stranded w 25 Kwiecień 2009, 11:05:00 ---A może by tak pozmieniać w tym spolszczeniu w nazwach plików z 7077 na 7100? I tak samo w pliku update.mum?

Mogę to zrobić dzisiaj i zobacze czy działa.

--- Koniec cytatu ---
ja właśnie próbowałem zmienić nazwę pliku z 7077 na 7100 i nie działa ale pliku update.mum nie próbowałem zmieniać
pokombinuj może ci się uda  :) .

stranded:
Nazwa pliku sama nic nie da, zajrzyj tam do środka jest mnóstwo tekstu do zamiany, ale zrobię to jakimś Total Commanderm czy czymś takim.

Ponad to zawartość pliku update.mum też trzeba zamienić (ale to 5 sekund notepadem ++ ;) - find all 7077 replace all 7100).

[obrazek nie jest już dostępny]

A w update.mum mamy kilkaset linijek, oto pierwsza:

--- Kod: ---<?xml version='1.0' encoding='utf-8' standalone='yes'?>
<?Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved.?>
<assembly xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v3" copyright="Copyright (c) Microsoft Corporation. All Rights Reserved." manifestVersion="1.0">
  <assemblyIdentity buildType="release" language="pl-PL" name="Microsoft-Windows-Client-LanguagePack-Package" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" version="6.1.7077.0"/>
  <package identifier="Language Pack" releaseType="Language Pack">
--- Koniec kodu ---

Właśnie instaluję 7100 na innym kompie i spróbuję to zrobić.

Nie wiem dlaczego nikt tego nie zauważył ale jest nowy motyw nazywa się United States, fajne tapetki.

august255:
No tapety SUPER heheh i dźwięki

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej