Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 build 7100 w sieci...

<< < (137/198) > >>

adam998:

--- Cytat: Jooseph w 01 Maja 2009, 21:48:15 ---Niech ktoś wytłuamczy uzytkownikowi zeros00 sprawę z RAMem ;P Bo ja już nie mam siły 100 raz pisać to samo :D

tylko nie w tym temacie :) - michau

--- Koniec cytatu ---

w moim przypadku win 7 zjada 606 MB  ;D

nie ten temat - michau

Serkus:
A u mnie 961 MB (Przy dwóch systemach i full zabawie___ :) )

nie ten temat - michau

XvAK:

--- Cytat: zeros00 w 01 Maja 2009, 21:36:20 ---Cześć, dziś chciałem się przekonać na własne oczy czy ten windows 7 który jest chwalony przez testerów i że mówią ze jest on szybszy od Visty czy XP; instalacja windows 7 7100 trwała około 13-14 minut, potem wgrałem polski język i było wszystko ładnie.

Wgrałem sterowniki: creative,płyta głowna,Nvidia a potem firefoxa i gadu-gadu, zaciekawiło mnie w tym momencie ile procent ramu i CPU używa:

[obrazek nie jest już dostępny] (proszę)

trochę zdziwiony jestem ze az tak dużo mi używa ramu, przecież to miało być szybsze ? (fakt faktami ze to RC1 i będą jakieś poprawki) mówiąc prawdę odczuwam tylko szybsze odpalanie i zamykanie systemu niż Windows vista x64 ultimate.

--- Koniec cytatu ---
Masz 6GB, Windows z czego ok. 20% bierze ci Windows... To mało. Gdybyś miał 2GB, Windows brałby ok. 700-800MB (skoro masz dużo wolnej pamięci, to czemu ma być ciągle pusta? bierze tyle ile potrzebuje do najlepszej wydajności, po co ma się ograniczać, nie ładować część plików a później gdy właśnie ich potrzebujesz to wczytywać i opóźniać wszystko?).

stranded:
Dzięki miron spolszczenie działa.

Serkus:
I jak od mirona Polski MUI instaluje się czy trzeba znowu pliki prznosić??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej