Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 build 7100 w sieci...

<< < (133/198) > >>

Luke:

--- Cytat: adam998 w 01 Maja 2009, 20:42:04 ---
--- Cytat: egonek w 01 Maja 2009, 17:41:51 ---W międzyczasie jakby ktoś chciał daje link do spolszczenia ze zintegrowanym poprawionym plikiem aero.msstyles.mui (wąskie menu start) oraz zmodyfikowanym user32.dll.mui (usuwa znak wodny z pulpitu). Do tego piękna instrukcja krok po kroku ze screenami i polskie tapety regionalne w paczce. Polecam!
 :)
[strona nie jest już dostępna]

--- Koniec cytatu ---

ok dzieki panowie....a to co wstawil egonek to co to takiego...

--- Koniec cytatu ---
Ładnie do paczki zebrane wszystko to, do czego doszliśmy w związku ze spolszczeniem. Są tam pliki do podmiany (a wśród nich poprawiony przeze mnie plik do wąskiego menu :P) oraz bardzo ładna instrukcja, która obejmuje również spolszczenie ekranu ładowania i wyboru systemu. Dodatkowo mamy zestaw polskich tapet. :) Dobra robota, egonek! :) (zapewne wszystko dobrze działa, sądząc po komentarzach, ale osobiście tego nie sprawdzałem :P)

XvAK:
adam998 spróbuj wpisać CD-KEY jeśli to nic nie pomoże (nadal będzie ten error) to włącz naprawianie systemu z DVD W7, po czym wpisz CD-KEY w Windows.

adam998:

--- Cytat: XvAK w 01 Maja 2009, 20:47:42 ---adam998 spróbuj wpisać CD-KEY jeśli to nic nie pomoże (nadal będzie ten error) to włącz naprawianie systemu z DVD W7, po czym wpisz CD-KEY w Windows.

--- Koniec cytatu ---

dzieki ale to kolega ARTi87 ma ten problem... ;)  ;)  ;)
ale dzieki :D

michau:
Trzeba usunąć klucz z rejestru i sam poprosi o podanie klucza.

miron:
załatwiam 3 lip dla was a moja reputacja +9 ;D
ZUKONA wczoraj wypuścił w sieć oficjalną WINDOWS 7 7100 RUS. Może ma 7100 POL

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej