Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 build 7100 w sieci...
sCooBy^:
narazie jestem na ognisku i pisze z tela. jak wroce do domu to sie tym zajme ;)
egonek:
W międzyczasie jakby ktoś chciał daje link do spolszczenia ze zintegrowanym poprawionym plikiem aero.msstyles.mui (wąskie menu start) oraz zmodyfikowanym user32.dll.mui (usuwa znak wodny z pulpitu). Do tego piękna instrukcja krok po kroku ze screenami i polskie tapety regionalne w paczce. Polecam!
:)
[strona nie jest już dostępna]
orzech:
Scooby, ale u mnie na 7 x64 instalowanej z tego samego obrazu, twoje spolszczenie (nie wiem w jakiej kolejnosci instalowane) działało od razu. U ziomka spolszcza sie tylko czesciowo :/ Nie wiem gdzie tkwi problem.
mk:
Pobiorę i dam parę screenów z tego spolszczenia od egonka. Choć sCooby^ robi najlepsze spolszczenia więc czekamy z niecierpliwością
egonek:
--- Cytat: Mateusz w 01 Maja 2009, 17:46:53 ---Pobiorę i dam parę screenów z tego spolszczenia od egonka. Choć sCooby^ robi najlepsze spolszczenia więc czekamy z niecierpliwością
--- Koniec cytatu ---
Te screeny w paczce ilustrują krok po kroku jak zainstalować spolszczenie (przejmowanie własności i nadawanie uprawnień).
--- Cytat: Mateusz w 01 Maja 2009, 17:46:53 ---Choć sCooby^ robi najlepsze spolszczenia więc czekamy z niecierpliwością
--- Koniec cytatu ---
sCooby^ nie robi spolszczeń, tylko przygotowuje je w ładnej paczce, aby łatwo było je zainstalować. Samo spolszczenie robi Microsoft.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej