Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 build 7100 w sieci...

<< < (105/198) > >>

matys1:

--- Cytat: Luke w 29 Kwietnia 2009, 23:32:01 ---Plik jest dobry, przed chwilą się upewniłem. Hmm... to może podmień też w folderze en-US? Jakie masz spolszczenie? To, które zamieścił sCooBy^?

--- Koniec cytatu ---
W en-us nie mam uprawnien, o co biega? I jeszcze jest napisane "uzyskaj uprawnienia od Trustedinstaller w celu wprowadzenia zmian w tym pliku".

Juz sobie poradzilem z uprawnieniami ale i tak mam szeroki start pozmienialem aero we wszystkich jezykach i nic.

Luke:
Może z plikiem wszystko jest ok, tylko Windows się nie zczaił, że mu coś podmieniono. :P Może trzyma gdzieś kopię tego pliku w jakiejś swojej pamięci podręcznej, czy gdzieś tam...? Nie wiem, szczerze mówiąc. A przejdź może do wyboru kompozycji i pozmieniaj je trochę np. na Podstawowy Windows, czy na Klasyczny... a potem wróć do Aero i zobacz, czy coś drgnęło z tym startem... :)

egonek:

--- Cytat: matys1 w 29 Kwietnia 2009, 23:38:01 ---Juz sobie poradzilem z uprawnieniami ale i tak mam szeroki start pozmienialem aero we wszystkich jezykach i nic.

--- Koniec cytatu ---

Uruchom wiersz poleceń w trybie administratora i odpal mcbuilder. Po restarcie powinno być wąskie menu.

matys1:

--- Cytat: Luke w 30 Kwietnia 2009, 00:13:49 ---Może z plikiem wszystko jest ok, tylko Windows się nie zczaił, że mu coś podmieniono. :P Może trzyma gdzieś kopię tego pliku w jakiejś swojej pamięci podręcznej, czy gdzieś tam...? Nie wiem, szczerze mówiąc. A przejdź może do wyboru kompozycji i pozmieniaj je trochę np. na Podstawowy Windows, czy na Klasyczny... a potem wróć do Aero i zobacz, czy coś drgnęło z tym startem... :)

--- Koniec cytatu ---
dzieki pomoglo ;D tylko jakby litery sie zrobily ciensze, mniej wyrazne.

loituma:

--- Cytat: egonek w 30 Kwietnia 2009, 00:19:49 ---
--- Cytat: matys1 w 29 Kwietnia 2009, 23:38:01 ---Juz sobie poradzilem z uprawnieniami ale i tak mam szeroki start pozmienialem aero we wszystkich jezykach i nic.

--- Koniec cytatu ---

Uruchom wiersz poleceń w trybie administratora i odpal mcbuilder. Po restarcie powinno być wąskie menu.

--- Koniec cytatu ---

Dzięki,
proponuję jeszcze wyłączyć tylko usługę "pomoc" we właściwościach menu start i jest elegancko i chudo  :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej