Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 build 7100 w sieci...
Luke:
--- Cytat: Mateusz w 29 Kwietnia 2009, 07:15:55 ---Jak to zrobiłeś?? powiedz proszę
--- Koniec cytatu ---
Na razie tylko skopiowałem wszystkie pliki, które się dało do odpowiednich folderów tak, jak jest w archiwum. Niektóre foldery, np. Windows\Boot\PCAT były zablokowane na taką operację, więc sobie na razie odpuściłem, bo nie mam teraz na to czasu. Co do rejestru, nie odpalałem pliku ToPl.reg, ale zrobiłem to ręcznie tak, jak wcześniej. Ale później pewnie jeszcze pokombinuję z folderami, do których system nie chciał mi dać dostępu. W tej chwili jednak nie mam czasu, bo muszę lecieć na uczelnię. :P
--- Cytat: egonek w 29 Kwietnia 2009, 07:20:59 ---To samo co w polskiej Viście. Microsoft nie wyciągnął wniosków i nie poprawił menu start. No i chyba nigdy nie poprawi.
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie. Na szczęście da się to poprawić. :)
egonek:
No to może ja jeszcze dam linka na rapidshare, jakby ktoś chciał:
[strona nie jest już dostępna]
mk:
Do Luke: Jak będziesz wiedzieć to powiedz jak podmienić te pliki bootowania :)
Do sCooBy^: jesteś bohaterem narodowym :D Pięknie wygląda Windows 7 w ojczystym języku do tego gadzety dzialaja
P.S Nie spolonizowało mi: Control Panel i Help and Support
Mistol:
--- Cytat: egonek w 29 Kwietnia 2009, 07:48:35 ---No to może ja jeszcze dam linka na rapidshare, jakby ktoś chciał:
[strona nie jest już dostępna]
--- Koniec cytatu ---
Na jaką wersję jest to spolszczenie bulidu 7100 od sCooBy'ego ? x86 czy x64?
Grechu:
Ale z Was narwańce. :) Jutro ma wyjść, podobno, oficjalne RC PL. Nie lepiej poczekać te kilka dni? 4 miesiące siedzieliście na EN to te kilka dni powinniście wytrzymać. Takie samoróbki mogą powodować że W7 będzie działać niestabilnie i wtedy będziecie musieli instalować W7 na nowo.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej