Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 build 7100 w sieci...

<< < (81/198) > >>

Matrixx:
a moze mi ktoś powiedziec czy zainstalował najnowsze stery od ATI 9.4 na rc ?? i czy mu dziala ati catalyst control center ??? bo mi kurde nie... :( nie odpala mi sie CCC ani nie ma sterownika tylko siedzi dalej ten z M$...

McVein:

--- Cytat: sCooBy^ w 28 Kwietnia 2009, 22:44:26 ---Wszystko spakowane tylko upnąć ;)

--- Koniec cytatu ---

To upaj upaj :)
na odsiebie.com proszę ;)

--- Cytat: Matrixx w 28 Kwietnia 2009, 22:50:43 ---a moze mi ktoś powiedziec czy zainstalował najnowsze stery od ATI 9.4 na rc ?? i czy mu dziala ati catalyst control center ??? bo mi kurde nie... :( nie odpala mi sie CCC ani nie ma sterownika tylko siedzi dalej ten z M$...

--- Koniec cytatu ---

Poczekaj do jutra. Mam zamiar zainstalować w7 na lapku a w nim mam wlasnie karte graficzną ATI wiec będe sie tym bawił i jak coś wymyśle to dam ci znacz. oki?

Diabolique:

--- Cytat: McVein w 28 Kwietnia 2009, 22:52:58 ---
--- Cytat: sCooBy^ w 28 Kwietnia 2009, 22:44:26 ---Wszystko spakowane tylko upnąć ;)

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---
tak, czekamy ::)

Matrixx:

--- Cytat: McVein w 28 Kwietnia 2009, 22:52:58 ---

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Matrixx w 28 Kwietnia 2009, 22:50:43 ---a moze mi ktoś powiedziec czy zainstalował najnowsze stery od ATI 9.4 na rc ?? i czy mu dziala ati catalyst control center ??? bo mi kurde nie... :( nie odpala mi sie CCC ani nie ma sterownika tylko siedzi dalej ten z M$...

--- Koniec cytatu ---

Poczekaj do jutra. Mam zamiar zainstalować w7 na lapku a w nim mam wlasnie karte graficzną ATI wiec będe sie tym bawił i jak coś wymyśle to dam ci znacz. oki?

--- Koniec cytatu ---

spoko daj znac na PW ;)

hpx4000:
Co Wam się nie podoba w tłumaczeniu z 7077 które uzyskujemy poprzez dodanie plików i wpisu do rejestru? U mnie działa doskonale, nawet lepiej niż w 77 bo ikona od sieci jest przetłumaczona :-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej