Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 build 7100 w sieci...

<< < (69/198) > >>

refild:
przeciez juz dawno jest zapodane .....czytaj watki wyzej ..sam wrzucalem ..plik en-us i pl-pl

orzech909:
witam, jestem nowy i odrazu mam prośbę do użytkownika WSZ
czy mógłbyś wrzucić tego RC na przeklej.pl?
tak jak to miało miejsce na twojej stronie, z którego pobrałem maksymalną prędkością (512kb/s) ten system
bardzo bym prosił :) i oczywiście pobiore ten system jak będzie dostępny na twojej stronie :D

McVein:

--- Cytat: refild w 28 Kwietnia 2009, 12:07:49 ---przeciez juz dawno jest zapodane .....czytaj watki wyzej ..sam wrzucalem ..plik en-us i pl-pl

--- Koniec cytatu ---
To  co zapodane odnosi sie do katalogu "C:\windows\system32". A mi chodzi zawartość folderu pl-PL ale z folderu głównego czyli "C:\WINDOS".

Matrixx:
prosze katalok pl-PL z folderu C/windows

[strona nie jest już dostępna]

McVein:

--- Cytat: Matrixx w 28 Kwietnia 2009, 13:58:13 ---prosze katalok pl-PL z folderu C/windows

[strona nie jest już dostępna]

--- Koniec cytatu ---
Dzięki

Wiec tak- po połowie dnia roboty i zabawy. Niestety musze stwierdzic ze bez orginalnego L P dla 7100 nic nie da sie zrobic zeby całkowicie spolszczyć 7100Eng. Pliki językowe są nie tylko trzymane w "c:\windows i c:\windows\sysytem32. Duża część plików jest tez zapisana w folderze "c:\windows\winsys" podmiana teego moze i sprawe załatwić a może i nie bo chaczyk tkwi w tym jak zastąpic bootmgr z eng na pl? Jeżeli tego nie zrobimu to jak dodamy klucz do rejestru tak jak jest napisane pare postow wyzej. To system będzie wywalał błąd już podczas bootowania i sie nie da uruchomić. Ale jezeli zmienimy samą wartość dword to system bedzie mieszany troche po eng i troche pl.

Ktoś jeszcze ma jakieś pomysł?:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej