Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 build 7100 w sieci...
popuri11:
--- Cytat: Matrixx w 28 Kwietnia 2009, 10:54:08 ---powiedzcie mi w jakim programie montowac obrazy bo troche juz jestem tym zirytowany kombinuje i nic :(
--- Koniec cytatu ---
DAEMON Tools Lite 4.30.4
PowerISO 4.4
Wojtek:
--- Cytat: Mundek25 w 28 Kwietnia 2009, 10:21:24 ---A ja ponawiam pytanie!! Skąd informacja o tym że niby koło 30tego ma byc oficjalne polskie rc lub sam oficjalny polski język?
--- Koniec cytatu ---
Na przykład stąd: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=11274&Windows+7+RC+ukonczony+premiera+5+maja
Windows 7 w wersji Release Candidate został już ukończony. Pojawi się publicznie do pobrania 5 maja, a już 30 kwietnia rozpocznie się zamknięty program beta polskiej wersji systemu skupiony na jakości tłumaczenia.
Neowin podaje, że oficjalny numer kompilacji wersji RC to 7100.0.winmain_win7rc.090421-1700. Jak można odczytać z tego oznaczenia, build został skompilowany 21 kwietnia. Podobnie jak w przypadku wersji beta, również wersja Release Candidate zostanie wydana publicznie i każdy zainteresowany będzie mógł pobrać ją i przetestować we własnym zakresie.
Faza RC to już właściwy moment na uruchamianie także lokalnych programów mini-beta, w których testowane są zlokalizowane wersje systemu - testy prowadzone są jednak tylko pod kątem jakości tłumaczenia i takich szczegółów jak np. dopasowania przetłumaczonych tekstów (często dłuższych) do ramek i przycisków. Polski program mini-beta dla zaproszonych przez polski oddział Microsoftu testerów rozpocznie się już 30 kwietnia. Build, który będą oni testować nie jest jeszcze skompilowany.
Wiele serwisów podaje te informacje, widocznie otrzymane od polskiego oddziału Microsoftu (tak podejrzewam).
materac48:
alexiej jak jesteś uczciwy mogę ci pożyczyć konto na rs :]
Matrixx:
najnowsza wersja alkoholoa działa :D :D :D !!!
McVein:
Witam.
Czy moze ktoś sprawdzić na 7100PL czy w katalogu C:\windows Jest katalog pl-PL? Jak tak to proszę o spakowanie go i wrzuczenie gdzieś do pobrania.
Chyba juz wiem jak spolszczyć 7100 ale muszę kilka testów zrobić i potrzebny mi jest folder w/w.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej