Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 build 7100 w sieci...
Luke:
Zgadzam się z silvereu, jak ktoś nie śledził dokładnie wątku, to można się pogubić. :P Przydałoby się zrobić jakieś takie oddzielne miejsce dla linków, żeby nie trzeba ich było wyszukiwać w gąszczu wiadomości. Jakiś dział 'Pobieranie', czy coś w tym stylu...
Alastis:
--- Cytat: Luke w 28 Kwietnia 2009, 08:28:16 ---Jakiś dział 'Pobieranie', czy coś w tym stylu...
--- Koniec cytatu ---
Nie przypuszczam aby administracja pozwolila na umieszczanie specjalnego dzialu na pobieranie W7
pozatym jest tyle innych stron warezowych i torrentowych ze latwo znalezc wlasciwe linki
Matrixx:
--- Cytat: adam998 w 27 Kwietnia 2009, 23:00:56 ---
--- Cytat: WSZ w 27 Kwietnia 2009, 21:40:09 ---Ja właśnie seeda wyłączyłem , a leciało by Wam MAX.
Ale już wrzuciłem na Rapida i o to linki :)
[strona nie jest już dostępna]
--- Koniec cytatu ---
jakie jest haslo do tych linkow ?
--- Koniec cytatu ---
dajcie haslo do tych linków :(
alexiej:
Nie mógłby być ktoś taaaak kochany i wrzucić tego w7 (wersja x64) na ftp ale nie na rapida? Nie mam konta premium, a wątpię aby ktoś był tak kochany i mi je udostępnił tylko na tego windowsa)
z Mini mi ściągło około 3%!!! przez 24 godziny wysłałem około 12gb a ściągnąłem około 10mb
np tu?
sprawdzałem i nawet lepiej idzie niż na rapidzie :)
adam998:
--- Cytat: Matrixx w 28 Kwietnia 2009, 09:39:27 ---
--- Cytat: adam998 w 27 Kwietnia 2009, 23:00:56 ---
--- Cytat: WSZ w 27 Kwietnia 2009, 21:40:09 ---Ja właśnie seeda wyłączyłem , a leciało by Wam MAX.
Ale już wrzuciłem na Rapida i o to linki :)
--- Koniec cytatu ---
jakie jest haslo do tych linkow ?
--- Koniec cytatu ---
dajcie haslo do tych linków :(
--- Koniec cytatu ---
haslo to nick autora linkow WSZ :-) doszlem do tego he he
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej