Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 build 7100 w sieci...

<< < (31/198) > >>

urban92:
Spolsczenie do 7100 można bardzo łatwo zrobić na bazie tego z 7077. Na screenie przykładowo system po wgraniu pliku shell32.dll.mui:

I jeszcze jedno. Nawet jak ktoś wgra na chama ten pakiet językowy z 7077 to windows nie wstanie ponieważ system sprawdza coś w plikach, prawdopodobnie wersje. Trzeba restoratorem wyeksportować wszystke zasoby z polskich plików 7077 do 7100, zapisać, podmienić i odpalić mcbuilder.

Tyle mogę powiedzieć po całym dniu zabawy z wgraniem spolszczenia do tego buildu.

Czujny:

--- Cytat: stranded w 25 Kwiecień 2009, 23:56:00 ---Nawet jak w biosie wyłączysz num lock to i tak Windows 7 podczas bootowania go aktywuje.

--- Koniec cytatu ---

Właśnie chyba wraz z kumplem udało się to w końcu wyłączyć ale po którymś buildzie num lock wracał wraz z uruchamianiem się komputera. Przy najbliższym restarcie popatrzę w bios, dzięki.

Hmm, a może jest jakaś szansa ze wycieknie także spolszczenie od MS tak jak ten ostatnio?

loituma:

--- Cytat: Bart. w 26 Kwiecień 2009, 00:47:44 ---a może jest jakaś szansa ze wycieknie także spolszczenie od MS tak jak ten ostatnio?

--- Koniec cytatu ---
Szansa?? Twierdzę, że to bardziej niż pewne  ;D

stranded:
No ja innego nawet nie mam zamiaru ruszać  ::) tylko oficjalne wchodzi w grę

TrAnc:
jest juz jakis sposob na poczatkowe spolszczenie ? zeby chociaz te podstawowe byly

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej