Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 build 7100 w sieci...

<< < (30/198) > >>

hpx4000:
Takie ustawienia to w biosie są.

stranded:
Nawet jak w biosie wyłączysz num lock to i tak Windows 7 podczas bootowania go aktywuje.

loituma:

--- Cytat: stranded w 25 Kwiecień 2009, 23:56:00 ---Nawet jak w biosie wyłączysz num lock to i tak Windows 7 podczas bootowania go aktywuje.

--- Koniec cytatu ---
No chyba nie do końca.
Na moim dellu inspiron 1520 mam wyłączoną tę opcję w biosie i ani w viście ani w 7 nie włącza mi się podczas uruchamiania systemu.

stranded:
Ja na kompie z podpisu mam wyłączony (Boot up Num-Lock) a Win7 i tak sobie go włącza. Z tym, że mi to nie przeszkadza.

adix55:
Na stronie gdzie był 7 z tym niby spolszczeniem które nie działa pojawił sie cirio1 który napisał : --"Okey stworze spolszczenie bo wy robicie harmider a wiele osob nie zna anglika bo nie chcialo im sie uczyc w budzie. Tylko potrwa to ok tygodnia bo od podstaw zrobie ponieważ ogólnie polskie spolszczenie jak patrze jest takie kijowe że nie chce mi się patrzec!"
nastepnie potwierdził to eses007 ktory napisał :Tak pisałem z cirio1 i zrobi to spolszczonko ;) przerabia plik językowy i zamistsłow angielskich wstawia PL z tego co mo mówił ... więc nie ma się o co martwić bo jak powie,że zrobi to zrobi ;) (@wojtaszek1993 masz racje w ojczystym języku lepiej się odnaleźć ;) )

Wiec jeśli cirio1 naprawde zrobi to za ok 6 dni zobaczymy "spolszczenie" do w7 B.7100   :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
INFO w komentach : [strona nie jest już dostępna]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej