Czujny

Ekspert
zast. red. prow. Komorkomania.pl
Miejsce pobytu: Warszawa
IP zapisane
Z tymi newsami jest coś nie tak, wolno się pojawiają a komentarze jeszcze wolniej...
Intel E5200| Palit GeForce 9600GSO 768mb DDRIII|2x2GB Kingston|at Windows 8 /// HTC Sensation EX

PawelD27

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Microsoft usunął informacje o udostępnieniu wersji kandydującej, zamiast nich podana jest stara informacja o wersji beta. Wygląda to na kolejną, być może zamierzoną, pomyłkę przy publikacji informacji. Z informacji przekazanych na Microsoft Online Concierge Chat wynika, że dostęp do wersji RC dostali tylko partnerzy OEM, tacy jak Dell czy Siemens.

News z dobreprogramy.

Wyglada na to ze na wersje RC bedziemu musieli poczekać do maja no chyba ze wczesniej wycieknie na torrenty.

pionner

Ekspert
pi±ty pancerny ;)
IP zapisane
bo i tak wszyscy od razu wchodzą na forum. Bez obrazy dla tego kto to dodaje(nadal nie wiem kto to) ale mało mnie interesuje że Kaspersky i jeszcze inny antyvir pójdzie pod 7 :)
To każdy może sam sprawdzić bez większych problemów.

MSIKT6V

Gość
IP zapisane
Ja juz się nie mogę doczekać wersji RC ;D

pionner

Ekspert
pi±ty pancerny ;)
IP zapisane
to jeszcze masz przed sobą ponad 2 tygodnie czekania ;)

hpx4000

Aktywny użytkownik
Miejsce pobytu: Warszawa, M³ociny
IP zapisane
MSIKT6V: Ja jednak lubię jak administrator forum włoży trochę pracy w ustawienie forum i ograniczy ilość linii w podpisie, wielkość obrazka itp.
HP ProBook Windows 7 x64
Help IT
"Na koñcu bêdziemy pamiêtaæ nie s³owa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjació³"

tbgkol

Ekspert
"Live together, die alone, man."
Miejsce pobytu: Tarnobrzeg
IP zapisane
Ale co wy się smucicie, kochani? :D Na pewno ten build to jakiś stary build tak jak beta od MS - 7000. :D
Odszed³em z powodu chamstwa michaua. ;)

michau

Ekspert
IP zapisane

tbgkol

Ekspert
IP zapisane
Cytat: michau w 19 Kwiecień 2009, 19:27:03
Obyś nie miał racji.

Znając życie, pewnie ją będę miał. :D A temat chyba w takim razie do zamknięcia?(Do czasu ukzania RC na TN lub MSDN).

pionner

Ekspert
pi±ty pancerny ;)
IP zapisane
dadzą jako rc 7022 ;D

nie zamykać tematu bo się dobrze gada, tylko zmienić temat na "gdybania o rc" ;D

tbgkol

Ekspert
IP zapisane
Cytat: pionner w 19 Kwiecień 2009, 19:32:14
dadzą jako rc 7022 ;D

nie zamykać tematu bo się dobrze gada, tylko zmienić temat na "gdybania o rc" ;D

Popieram! Ale może nie gdybanie o rc, ale: W7 RC, od MS. ;)

pionner

Ekspert
pi±ty pancerny ;)
IP zapisane
tak swoją drogą to którą wersję instalujecie? ja mam betę x86 i zastanawiam się czy na moim komputerze(2GB ram, Intel Core 2 Duo E6750, Vista oceniała na 5.5, a 7 na 5.4) mam stawiać x64 czy jednak zostać przy x86

tbgkol

Ekspert
IP zapisane
Hmmm... W warunkach domowych pomiędzy x86, a x64, nie zobaczysz żadnej róznicy, za to możesz niemile się rozczarować tym, że gry DOSowe ci nie działają i inne programy 16-bitowe, więc dla ciebie na razie polecam x86. ;)

Jooseph

Ekspert
IP zapisane