Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Plotki na temat nowego UI w windows 7
tbgkol:
--- Cytat: Kuba w 18 Kwiecień 2009, 13:25:34 ---Ja tylko zaznaczam, że wszystko co powie ktokolwiek nie musi być prawdą i to czy jakiś build "X" okaże się wersją RC, Rtm czy RC2 (choćby) okaże się dopiero po oficialnym wydaniu/ udostępnieniu.
--- Koniec cytatu ---
Ja tylko zaznaczę, że raz mówisz, że nie trzeba wierzyć, a jednak ty z uporem maniaka chcesz powiedzieć, że na pewno będzie nowe UI, a mówione jest tylko o nim w jednym nieoficjalnym źródle...
//edit:
Aha i jeszcze jedno, nie kłóć się ze mną bo tą kłótnie przegrasz. : ))
KtośNieCoś:
Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne. Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe.
— Albert Einstein
pionner:
Nawet jeśli dadzą nowe "międzymordzie"(dobrze to napisałem? ;D) to na 99% i tak zostawią stare, w opcjach będzie tylko dodatkowa lista wyboru jak to ma miejsce w XP(w Viście jest trochę inaczej) przy wyborze stylu "Styl systemu Windows XP" a "Styl klasyczny Windows" i każdy wybierze to co chce.
Swoją drogą jest już chyba za późno na nowe UI, ale kto wie może W8 albo W7 SP1.
Może obejrzeli filmik: http://www.youtube.com/watch?v=wqjSaQgDWDQ ;D
Było by fajnie ale ja mam cały pulpit w ikonach, jakbym miał tak kręcić za każdym razem przez 100 czy 200 ikon to by mnie szlag trafił ;)
tbgkol:
--- Cytat: Kuba w 18 Kwiecień 2009, 13:31:24 ---Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne. Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe.
— Albert Einstein
--- Koniec cytatu ---
Twój cytat ma się tu jak krzywy banan do żelazka... Bo ja tu nic nie mowielm, że MS nie umie stworzyć nowego UI, lub nie ma wyobraźni..
--- Cytat: pionner w 18 Kwiecień 2009, 13:31:32 ---Nawet jeśli dadzą nowe "międzymordzie"(dobrze to napisałem? ;D) to na 99% i tak zostawią stare, w opcjach będzie tylko dodatkowa lista wyboru jak to ma miejsce w XP(w Viście jest trochę inaczej) przy wyborze stylu "Styl systemu Windows XP" a "Styl klasyczny Windows" i każdy wybierze to co chce.
Swoją drogą jest już chyba za późno na nowe UI, ale kto wie może W8 albo W7 SP1.
Może obejrzeli filmik: http://www.youtube.com/watch?v=wqjSaQgDWDQ ;D
Było by fajnie ale ja mam cały pulpit w ikonach, jakbym miał tak kręcić za każdym razem przez 100 czy 200 ikon to by mnie szlag trafił ;)
--- Koniec cytatu ---
Takie kółko to raczej by działalo jak Dock znany z Mac OS Xa. ;D
Tak dobrze to napisałeś: Interface-międzymordzie, to jest dosłowne tłumaczenie. :D
KtośNieCoś:
Racja jest po Twojej stronie (pionner). Nie ma powodu do rozpaczy, że nowy UI (o ile powstanie) będzi mulił kompa. Każdy wybiera to co mu odpowiada. A co do koncepcji z SP1 lub Windowsem 8/Midori to założenie jest dobre.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej