Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
[10.04.2009] Windows 7 build 7106
Czujny:
to i tka takie pitolenie 3 p o3 bo w zasadzie dużej różnicy pewnie nie ma ;)
butters:
--- Cytat: ziebal w 16 Kwiecień 2009, 20:34:15 ---
--- Cytat: Mundek25 w 16 Kwiecień 2009, 20:31:40 ---Ja widzę na zagranicznych forach i stronach że zostało potwierdzone że to nie fake...
Teraz problem bo mam na torrencie wersje eng z angielskim instalatorem i nie wiem czy pobierać czy nie:D
--- Koniec cytatu ---
To nie fake, ale build 7077 jest nowszy...
--- Koniec cytatu ---
ziebal, ktoś nazywa plik 7106, dokonuje zmian w plikach powodujących, że system przedstawia się jako 7106, a jak dalej jeszcze sam napisałeś jest to tak naprawdę 7076 i Ty twierdzisz, że to nie fake? ::) Jak będziesz chciał ściągnąć film np. Rambo 9, znajdziesz gdzieś, ściągniesz, ale okaże się, że to tylko zmieniono numerek i w rzeczywistości to Rambo 8, to będziesz zadowolony bo mimo wszystko to jednak Rambo? I nie ważne że ósemkę oglądałeś tydzień wcześniej... ;)
ziebal:
--- Cytat: butters w 17 Kwiecień 2009, 01:39:23 ---
ziebal, ktoś nazywa plik 7106, dokonuje zmian w plikach powodujących, że system przedstawia się jako 7106,
--- Koniec cytatu ---
Zmiana numerku została dokonana także w pewnych plikach, których jakakolwiek modyfikacja powoduje nie uruchomienie się systemu. Czemu podbili build 30? Może, żeby odróżnić buildy tłumaczone od tych oryginalnych...
7106 został uznany za prawdziwy system nie przeze mnie, a przez kilka dużych społeczności zajmujących się betami.
Mefi:
Witam nie wiem czy ktoś to już dawał i nie wiem czy to fake ;p ale podzielę się z wami :)
http://www.mininova.org/tor/2501628
michau:
--- Cytat: Mefi w 20 Kwiecień 2009, 18:19:08 ---Witam nie wiem czy ktoś to już dawał i nie wiem czy to fake ;p ale podzielę się z wami :)
http://www.mininova.org/tor/2501628
--- Koniec cytatu ---
Jak masz na dysku u siebie już to sprawdź setup.exe i napisz co tam we właściwościach słychać.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej