Windows 7 Build 7077 Wyciek

Zaczęty przez sCooBy^, 07 Kwiecień 2009, 23:46:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

ziebal

Gość
IP zapisane
Cytat: silvereu w 10 Kwiecień 2009, 11:04:37
Co jeszcze do mojego połączenia sieciowego, podłączyłem livebox tp do komputera za pośrednictwem portu Ethernet i aktualnie prędkość pobierania przez BitTorrent waha się pomiędzy 40-80kB/b. Jednak tak czy tak mnie to drażni, gdyż pod ZTE ZXDSL852 pobierałem jeszcze 140kB/s. Chyba podłączę stary modem.

Przekieruj porty, to będzie tak samo działać...

crayzoleq

Zaawansowany użytkownik
Miejsce pobytu: Dzikolandia
IP zapisane
mi coś wczoraj na tym buildzie wyskoczyło coś takiego, ciekawy przypadek  ;D
laptop Asus A3H- nie są poprawnie wykrywane wszystkie pendrive-y/dyski USB zewnętrzne. po podłączeniu następuje instalacja, niby wszystko ok, ale w mój komputer ich nie dodaje, tylko nieliczne działają  :P

gregor_y

Ekspert
Ten u¿ytkownik jest zabanowany na zawsze
Miejsce pobytu: Myszkowice
IP zapisane
Hm ten 7077 ma więcej problemów czy mi się zdaję na build 7068 nikt nie narzekał :( no to zostaję na 7068 :)

popuri11

Ekspert
IP zapisane
u mnie instalacje przebiegłe bez żadnych problemów na razie nie mam żadnych problemów z programami i sterownikami jeśli chodzi o wydajność to nie zauważyłem wzrostu ani spadku .

apollo1989

**
Użytkownik
Windows 7 Professional PL (MSDN AA)
Miejsce pobytu: Fryna
IP zapisane
u mnie również wszystko w porządku stery instalowane prawidło, zauważyłem mniejsze zużycie ramu (38% z 2 GB)

crayzoleq

Zaawansowany użytkownik
Miejsce pobytu: Dzikolandia
IP zapisane
Cytat: apollo1989 w 10 Kwiecień 2009, 12:31:18
u mnie również wszystko w porządku stery instalowane prawidło, zauważyłem mniejsze zużycie ramu (38% z 2 GB)
lol, to dużo  ;D ja mając również 2 GB RAM-u po starcie systemu mam około 28/29 % zużycia, z włączonym FF i gg 33%, a jak je wyłącze to 24/25%.

dodano:

na build 7057, ale na poprzednich było podobnie.

silvereu

**
Użytkownik
IP zapisane
Podłączyłem stary modem ZTE ZXDSL852 i Torrent idzie jak burza. Znów 140kB/s. Dziwna sprawa.

CytatPrzekieruj porty, to będzie tak samo działać...

A jak to zrobić? Jestem dość ciemny w tych sprawach. Żeby uniknąć dalszego OffTopic-u byłbym Ci bardzo wdzięczny, gdybyś opisał mi to na PW. :)

//ziebal: Wysłałem :)

- - - - - - - - - -

Zamieści ktoś może więcej screen-ów z tego Build-u. Chętnie bym zobaczył to, co w nim zmienili i poprawili, zanim sprawdzę osobiście, co nastąpi dopiero za jakieś cztery godziny, a jestem strasznie niecierpliwy. :D

fazzi

Aktywny użytkownik
W oczekiwaniu na Windows 8 ...
Miejsce pobytu: Poddêbice k. £odzi
IP zapisane
A ma ktoś linki do innych serwerów niż rapidshare.com i mediafire.com ? Jeśli tak to prosiłbym o PW.

Ernestinho

*
Nowy użytkownik
  1. saniopl@windowslive.com
Miejsce pobytu: Che³m / Bezek [LU]
IP zapisane
Ja już nie pobieram żadnego buildu 7.
Czekam na publiczną RC1
// Windows Vista Home Premium SP2 32bit // AMD Athlon™ 64 3000+ - 1,81GHz //nVidia GeForce 6200 128 MB // DDR PC3200 - 1,5 GB, 400MHz // HDD 2x120 GB // 21" CRT 1280 x 1024

popuri11

Ekspert
IP zapisane
[quote ]
- - - - - - - - - -

Zamieści ktoś może więcej screen-ów z tego Build-u. Chętnie bym zobaczył to, co w nim zmienili i poprawili, zanim sprawdzę osobiście, co nastąpi dopiero za jakieś cztery godziny, a jestem strasznie niecierpliwy. :D
[/quote]
proszę bardzo

jeszcze jedno co zauważyłem to to że zaraz po instalacji build 7077 x64 od razu wykrył kartę sieciową i zainstalował sterowniki we wcześniejszych build musiałem ściągać i ręcznie instalować stery .

silvereu

**
Użytkownik
IP zapisane
Bardzo dziękuję. Mój wzrok przyciągnął najmocniej nowy Windows Media Center, w porównaniu do tego z Windows-a Visty. Możliwe, że jest on już od dawna, ale jakoś mnie nie ciągnąło, żeby włączyć i zobaczyć.

I druga rzecz, której może też nie zauważyłem to pełno schematów dźwięków. Nie wiem, po co, ale dobrze, że dodali. Są jakieś nowe dostosowania pulpitu? Czy te same, co w Build 7057.

popuri11

Ekspert
IP zapisane
są te sam co w build 7068 już nie pamiętam dokładnie jakie były w 7057 ale zdaje mi się że są te same .
Cytat: silvereu w 10 Kwiecień 2009, 13:37:18
Bardzo dziękuję. Mój wzrok przyciągnął najmocniej nowy Windows Media Center, w porównaniu do tego z Windows-a Visty. Możliwe, że jest on już od dawna, ale jakoś mnie nie ciągnąło, żeby włączyć i zobaczyć.

I druga rzecz, której może też nie zauważyłem to pełno schematów dźwięków. Nie wiem, po co, ale dobrze, że dodali. Są jakieś nowe dostosowania pulpitu? Czy te same, co w Build 7057.

gregor_y

Ekspert
Ten u¿ytkownik jest zabanowany na zawsze
Miejsce pobytu: Myszkowice
IP zapisane
Cytat: popuri11 w 10 Kwiecień 2009, 13:53:47
jeszcze jedno co zauważyłem to to że zaraz po instalacji build 7077 x64 od razu wykrył kartę sieciową i zainstalował sterowniki we wcześniejszych build musiałem ściągać i ręcznie instalować stery .

WOW to co za kartę masz?

popuri11

Ekspert
IP zapisane
Cytat: MysiaPysia w 10 Kwiecień 2009, 15:20:36
Cytat: popuri11 w 10 Kwiecień 2009, 13:53:47

WOW to co za kartę masz?
zintegrowana Realtek ALC 662

tbgkol

Ekspert
"Live together, die alone, man."
Miejsce pobytu: Tarnobrzeg
IP zapisane
@popuri11: :|, znasz może opcję modyfikuj? Bo to nie pierwszy raz jak piszesz kilka* postów pod rząd.

*2 lub 3.
Odszed³em z powodu chamstwa michaua. ;)