Windows 7 Build 7077 Wyciek

Zaczęty przez sCooBy^, 07 Kwiecień 2009, 23:46:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

Luke

Zaawansowany użytkownik
Miejsce pobytu: Zielonka
IP zapisane
A wersji x64 coś nigdzie nie widać... :( Sam na nią czekam z niecierpliwością klikając co 5 minut 'Search' na stronie mininova z wpisanym hasłem 'Windows 7 7077'... a tam wciąż te same 32-bitowe wyniki. :P Ech...  :'(

butters

Aktywny użytkownik
IP zapisane
To zamglenie nachodzące na pulpit po pewnym czasie od uruchomienia znika, ale po ponownym uruchomieniu komputera znów jest.

@gregor_y widocznie nie zasłużyliście, to nie ma ;)
Parówkowy skryto¿erca ;)

gregor_y

Ekspert
Ten u¿ytkownik jest zabanowany na zawsze
Miejsce pobytu: Myszkowice
IP zapisane
Cytat: Luke w 09 Kwiecień 2009, 11:58:47
A wersji x64 coś nigdzie nie widać... :( Sam na nią czekam z niecierpliwością klikając co 5 minut 'Search' na stronie mininova z wpisanym hasłem 'Windows 7 7077'... a tam wciąż te same 32-bitowe wyniki. :P Ech...  :'(

Heh co 5 minut...to jak znajdziesz to daj znac że jest bo mi się klikac nie chce co 5 minut :)

@butters może ale jednak jak uzywałem x32 to najpierw były wersje x64 dostepne hehe...

silvereu

**
Użytkownik
IP zapisane
CytatInformacja w prawym dolnym rogu o buildzie jest krótsza.

To już wiele znaczy. Dopiski winmain Microsoft daruje sobie tylko przy publicznych wersjach Beta i Relase Candidate. Moim zdaniem z tego bardzo łatwo wywnioskować można, że Windows 7 Build 7077 jest build-em, który z drobnymi poprawkami może już być wersją kandydującą. A Wy co myślicie o tym?

apollo1989

**
Użytkownik
Windows 7 Professional PL (MSDN AA)
Miejsce pobytu: Fryna
IP zapisane
wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że już wkrótce wyjdzie publiczny RC i nie będzie on się jakoś drastycznie różnić od kilku poprzednich buildów, prócz drobnych poprawek kosmetycznych w interfejsie i jądrze systemu

butters

Aktywny użytkownik
IP zapisane
To, że można "ręcznie" ustalić szerokość paska z menu, to dodali z tym buildem, czy też ja tego wcześniej nie wychwyciłem?
Parówkowy skryto¿erca ;)

jalabee

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Nie rozumiem o co ci chodzi z szerokascia paska menu gdzie to znalazles  ?

butters

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Jak na pasku znajdującym się domyślnie na dole pulpitu klikniesz PPM i odhaczysz "ptaszka" z "Lock the taskbar", to możesz teraz po najechaniu na krawędź paska "chwycić ją i rozszerzyć pasek do jakiej szerokości chcesz.

Dodatkowo działa mi z tym buildem toolbar od iTunes we wcześniejszym buildzie niby był, ale jego włączenie nie powodowało pojawienia się go na pasku.

Parówkowy skryto¿erca ;)

jalabee

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
A to nie szerokosc tylko wysokosc :)
I bylo od zawsze.

butters

Aktywny użytkownik
IP zapisane
No w sumie fakt, ale jakby dać pasek na bok, to by była szerokość ;D (to taka obrona "pod ścianą" ;) )
Parówkowy skryto¿erca ;)

silvereu

**
Użytkownik
IP zapisane
Niby ściągam z mininovy, ale jakoś drastycznie spadła prędkość pobierania.

Jeszcze niespełna godzinę temu używałem starego modemu, ZTE ZXDSL852 i prędkość wynosiła około 150kB/s, a pół godziny temu podłączyłem livebox tp i prędkość teraz wynosi od 0,2 do 24kB/s. Modem połączyłem z komputerem za pośrednictwem Wi-Fi, nie USB, jak to miało miejsce przy ZTE, ale mam taką możliwość. Ciekawa sprawa, ponieważ prędkość neostrady tp nie powinna ulec zmianie. Też ktoś zuważył zwolnienie połączenia bezprzewodowego w stosunku do kablowego w usłudze neostrada tp?

Przepraszam jeśli za bardzo wykroczyłem poza temat.

popuri11

Ekspert
IP zapisane
Cytat: silvereu w 09 Kwiecień 2009, 19:23:18
Niby ściągam z mininovy, ale jakoś drastycznie spadła prędkość pobierania.

Jeszcze niespełna godzinę temu używałem starego modemu, ZTE ZXDSL852 i prędkość wynosiła około 150kB/s, a pół godziny temu podłączyłem livebox tp i prędkość teraz wynosi od 0,2 do 24kB/s. Modem połączyłem z komputerem za pośrednictwem Wi-Fi, nie USB, jak to miało miejsce przy ZTE, ale mam taką możliwość. Ciekawa sprawa, ponieważ prędkość neostrady tp nie powinna ulec zmianie. Też ktoś zuważył zwolnienie połączenia bezprzewodowego w stosunku do kablowego w usłudze neostrada tp?

Przepraszam jeśli za bardzo wykroczyłem poza temat.
u mnie też spadła prędkość ściągania do 5.0 kb/s tego torrenta a mam neta kablówkę z Netia .

silvereu

**
Użytkownik
IP zapisane
Witryny w Internet Explorer otwierają się tak samo szybko, jak na poprzednim modemie. Zaraz zobaczę jaką będę miał prędkość pobierania z serwerów ftp. Ale skoro już napisałeś, to trochę odetchnąłem, bo mam nadzieję, że jednak to nie wina mojego modemu.

Jooseph

Ekspert
IP zapisane
Na bank na liveboxie (jak b nie patrzeć to router od TPsa ;P) masz zablokowane porty ;] Dlatego wolno idzie.

popuri11

Ekspert
IP zapisane
2 godz temu ściągnąłem ;D  właśnie testuje na virtual pc