Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 Build 7077 Wyciek

<< < (15/45) > >>

silvereu:
Niby ściągam z mininovy, ale jakoś drastycznie spadła prędkość pobierania.

Jeszcze niespełna godzinę temu używałem starego modemu, ZTE ZXDSL852 i prędkość wynosiła około 150kB/s, a pół godziny temu podłączyłem livebox tp i prędkość teraz wynosi od 0,2 do 24kB/s. Modem połączyłem z komputerem za pośrednictwem Wi-Fi, nie USB, jak to miało miejsce przy ZTE, ale mam taką możliwość. Ciekawa sprawa, ponieważ prędkość neostrady tp nie powinna ulec zmianie. Też ktoś zuważył zwolnienie połączenia bezprzewodowego w stosunku do kablowego w usłudze neostrada tp?

Przepraszam jeśli za bardzo wykroczyłem poza temat.

popuri11:

--- Cytat: silvereu w 09 Kwietnia 2009, 18:23:18 ---Niby ściągam z mininovy, ale jakoś drastycznie spadła prędkość pobierania.

Jeszcze niespełna godzinę temu używałem starego modemu, ZTE ZXDSL852 i prędkość wynosiła około 150kB/s, a pół godziny temu podłączyłem livebox tp i prędkość teraz wynosi od 0,2 do 24kB/s. Modem połączyłem z komputerem za pośrednictwem Wi-Fi, nie USB, jak to miało miejsce przy ZTE, ale mam taką możliwość. Ciekawa sprawa, ponieważ prędkość neostrady tp nie powinna ulec zmianie. Też ktoś zuważył zwolnienie połączenia bezprzewodowego w stosunku do kablowego w usłudze neostrada tp?

Przepraszam jeśli za bardzo wykroczyłem poza temat.

--- Koniec cytatu ---
u mnie też spadła prędkość ściągania do 5.0 kb/s tego torrenta a mam neta kablówkę z Netia .

silvereu:
Witryny w Internet Explorer otwierają się tak samo szybko, jak na poprzednim modemie. Zaraz zobaczę jaką będę miał prędkość pobierania z serwerów ftp. Ale skoro już napisałeś, to trochę odetchnąłem, bo mam nadzieję, że jednak to nie wina mojego modemu.

Jooseph:
Na bank na liveboxie (jak b nie patrzeć to router od TPsa ;P) masz zablokowane porty ;] Dlatego wolno idzie.

popuri11:
2 godz temu ściągnąłem ;D  właśnie testuje na virtual pc

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej