Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 Build 7077 Wyciek
popuri11:
--- Cytat: EmDi w 11 Kwiecień 2009, 22:09:59 ---teraz po zainstalowaniu catalysta dla 7 niby jest uruchomiony(w menadżerze programów jest), ale na pasku nie mam ccc i nie mogę żadnych opcji zmienić a do tego jeszcze gry mi się tną
--- Koniec cytatu ---
też mam ten sam problem co ty może jest jakieś rozwiązanie do tego ?
EmDi:
no właśnie nie wiem
tbgkol:
--- Cytat: popuri11 w 11 Kwiecień 2009, 22:28:52 ---co ty morze jest jakieś rozwiązanie do tego ?
--- Koniec cytatu ---
<pac> nie pierwszy raz piszesz "morze", zamiast może... Może zamiast inwestować w komputery zainwestuj w słownik? :P
TonyM:
--- Cytat: tbgkol w 12 Kwiecień 2009, 08:33:45 ---
--- Cytat: popuri11 w 11 Kwiecień 2009, 22:28:52 ---co ty morze jest jakieś rozwiązanie do tego ?
--- Koniec cytatu ---
<pac> nie pierwszy raz piszesz "morze", zamiast może... Może zamiast inwestować w komputery zainwestuj w słownik? :P
--- Koniec cytatu ---
skąd wiesz o co mu chodziło, może chodziło mu, że morze ma jakieś rozwiązanie, bo istoty żywe raczej nie.
Teraz ważniejsza część:
Przeszedłem z buildu 7022 na 7077 i... różnica nie wielka, aczkolwiek wszystko jakoś tak lepiej chodzi, tak płynnie, aż miło ;D
Może to przez to że z 2GHz przesiadłem się na x2 2,8GHZ, ale nie zmienia to faktu, że M$ idzie do przodu.
tbgkol:
--- Cytat: BSOD w 12 Kwiecień 2009, 08:39:58 ---Teraz ważniejsza część:
Przeszedłem z buildu 7022 na 7077 i... różnica nie wielka, aczkolwiek wszystko jakoś tak lepiej chodzi, tak płynnie, aż miło ;D
Może to przez to że z 2GHz przesiadłem się na x2 2,8GHZ, ale nie zmienia to faktu, że M$ idzie do przodu.
--- Koniec cytatu ---
No, cóż, MS z każdym buildem idzie do przodu, ale to przyspieszenie, to na pewno wynika z zamiany procka. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej