Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 Build 7077 Wyciek

<< < (27/45) > >>

popuri11:

--- Cytat: Vegeta :* w 10 Kwiecień 2009, 19:57:34 ---
--- Cytat: MysiaPysia w 10 Kwiecień 2009, 17:35:35 ---:* zmien sobię jeszcze avatara :)

--- Koniec cytatu ---

Jak będę miał czas to o tym się pomyśli... Bo jeszcze będzie wtedy trza podpis zmienić. :)

--- Cytat: MysiaPysia w 10 Kwiecień 2009, 17:35:35 ---Bo to nic trudnego? 20 minut instalcji windows robiłem sobię jedzenie reszta danych na innych partycjach i w mniej niż godzinke mam znowu sprawny system... :)

--- Koniec cytatu ---

No, ale jak ma się sporo programów zaisntalowanych, to raczej wychodzi instalacja wraz z instalacją jakieś 20 minut x 5. :)

--- Cytat: popuri11 w 10 Kwiecień 2009, 18:58:55 ---według mnie tak

--- Koniec cytatu ---

Też mi powiedz dlaczego...

--- Koniec cytatu ---
już napisałem dlaczego warto według mnie zmienić na build 7077 każdy morze mieć swoje zdanie .

tbgkol:

--- Cytat: popuri11 w 10 Kwiecień 2009, 20:02:59 ---już napisałem dlaczego warto według mnie zmienić na build 7077 każdy morze mieć swoje zdanie .

--- Koniec cytatu ---

A sorry, nie zuważyłem. :D A morze jest długie i głębokie...

michau:
U mnie w 7068 da się wklejać tekst :) Błąd leżał po Twojej stronie.

Luke:

--- Cytat: Mistol w 10 Kwiecień 2009, 19:53:05 ---a ma ktoś problem z rozdzielczościami w grach?Chodzi mi tylko w sumie o gry które nie mają panoramicznych rozdzielczości.
Zawsze gdy gra nie posiadała panoramy to rozszerzało do pełnego ekranu.Na tym buildzie jeśli gra ma inną rozdzielczość to robią mi się pasy po bokach jak w filmie 4:3.na wcześniejszych buildach było normalnie.Mam kartę Nvidii 8800GT + oficjalne stery 181.71beta do Windows 7.

--- Koniec cytatu ---
Moim zdaniem, gdy coś jest uruchamiane na panoramicznym monitorze w rozdzielczości 4:3, to normalniej to wygląda, gdy są te pasy, niż gdy obraz jest rozciągnięty i przybiera nienaturalne proporcje... Ja bym nazwał problemem fakt, gdy obraz jest rozciągany. ;) Jeśli masz dobry sterownik, to w panelu sterowania NVIDII jest opcja Display->Change flat panel scaling. Jeśli chcesz mieć obraz rozciągany, to wybierz: Use NVIDIA scaling.
Osobiście jednak wolę Use NVIDIA scaling with fixed-aspect ratio, albo Do not scale, bo nie lubię spłaszczonego obrazu, gdzie kółko jest niekulistą elipsą, a kwadrat prostokątem zupełnie niekwadratowym. :P

~

MysiuPysiu... gdyby tylko Twój podpis był o jakieś 10 pikseli węższy, nie musiałbym patrzeć na poziomy pasek przewijania... :P

NoName096PL:
Wide że to jedyny nowy stabilny bulid, więc pobieram  :) teraz mam 7000 i przerzucam się na ten  :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej