Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Co chwila nowy wyciek.
apollo1989:
no to co za różnica czy mam 7000 czy 7068 ?? co będą mnie ścigać że mam "legalny" system o czym świadczy legalny cd-key otrzymany i aktywowany przez M$? dalej nie rozumiem co to jest to wsparcie jeśli mam zainstalowany inny build niż 7000 :P niech mi ktoś wytłumaczy :P
lukas_gab:
--- Cytat: apollo1989 w 31 Marzec 2009, 23:05:01 ---no to co za różnica czy mam 7000 czy 7068 ?? co będą mnie ścigać że mam "legalny" system o czym świadczy legalny cd-key otrzymany i aktywowany przez M$? dalej nie rozumiem co to jest to wsparcie jeśli mam zainstalowany inny build niż 7000 :P niech mi ktoś wytłumaczy :P
--- Koniec cytatu ---
Inaczej - zakładając ze kupiłeś samochód - popsuł się , oddajesz na gwarancje , naprawiają . Kradniesz model samochodu pare miesięcy przed premierą , psuje się oddajesz i co ? Serwis ma naprawić kradziony samochód i do tego pare miesięcy przed premiera , zanim serwisanci zostali przeszkoleni do naprawy tego samochodu i zanim znalazły się w salonach ?
Czujny:
hehe a ten ukradziony samochód do tak naprawdę lepsza wersja tego co kupiłeś wcześniej a producenci nawet się przyznali że wydali ten model zbyt wcześnie (za dużo palił, nie miał zapasowego koła, przednia szyba była z plastiku a kierownica była kwadratowa), ale to tylko taka dygresja :P
nie dziwię się, że buildy > 7000 nie są serwisowane przez ms aczkolwiek sterowniki np. do GF uzyskamy przez WinUpdate itd.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej