Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Wyciekł Windows 7 7068 build 7068.0.090321-1322_x86fre
Czujny:
Heh, nie pomyślałem żeby mieć uruchomione 2 lub więcej gadgetów pogody... przydatne :D
michau:
U mnie w 7057 nie działała ocena wydajności sprzętu (WEI). W 7068 działa. Nie wiem czy to był jakiś błąd tylko u mnie czy może u wszystkich.
--- Cytat: barthd w 29 Marzec 2009, 14:12:38 ---Heh, nie pomyślałem żeby mieć uruchomione 2 lub więcej gadgetów pogody... przydatne :D
--- Koniec cytatu ---
Ja mam 3 miejscowości, pomiędzy którymi się przemieszczam.
Hadron:
--- Cytat: michau w 29 Marzec 2009, 14:14:34 ---U mnie w 7057 nie działała ocena wydajności sprzętu (WEI). W 7068 działa. Nie wiem czy to był jakiś błąd tylko u mnie czy może u wszystkich.
--- Cytat: barthd w 29 Marzec 2009, 14:12:38 ---Heh, nie pomyślałem żeby mieć uruchomione 2 lub więcej gadgetów pogody... przydatne :D
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
Też mieszkam pomiędzy :P
A co do oceny systemu to też miałem problem w 7057 booo wyskakiwał błąd, że jakieś pole jest odznaczone we właściwościach sprzętowych dysku, którego i tak nie mogłem zaznaczyć... a w 7068 wszystko działa :)
darkfilip15:
--- Cytat: Mefi w 29 Marzec 2009, 00:26:40 ---Sorry ze takie nobowskie pytanie zadam ale jak byście mogli odpisać to było by fajnie :)
Więc tak.
czym różnią się te wersje w tym windowsie 7
słyszałem ze Home Premium ma te same opcje co Ultimate w Viscie jeśli się mylę to sorry i proszę mnie poprawić :)
--- Koniec cytatu ---
[obrazek nie jest już dostępny]
Co prawda są to funkcje poszczególnych edycji Windows Vista, ale skoro Windows 7 ma mieć tyle samo edycji co Windows Vista, to prawdopodobnie W7 będzie miał podobnie rozdzielone funkcje...
Czujny:
--- Cytat: michau w 29 Marzec 2009, 14:14:34 ---U mnie w 7057 nie działała ocena wydajności sprzętu (WEI). W 7068 działa. Nie wiem czy to był jakiś błąd tylko u mnie czy może u wszystkich.
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
Teraz już też mam trzy Gadgety z maistami pomiędzy którymi się przemieszczam ;)Po prostu jakoś tak wcześniej na to nie wpadłem ;)
Aktualnie mam 7057 i Ocena systemu działa sprawnie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej