Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Microsoft udostępnia DirectX 11 SDK

<< < (2/3) > >>

tbgkol:
Super, a nie masz garażu? ;D

umcs:
A nie pomyślałeś może, że to się może przydać jeśli ktoś ma problem ze sprzętem, np. coś nie działa to nie musi wypisywać tego w poście tylko ma od razu w podpisie... prościej tak jest. A z twoim podpisem to ktoś ci może pomóc co najwyżej umeblować a to i tak na oko  ;)
Spoko chatę chyba masz, dużą, hehe

TonyM:
to nie w domu... obok... jak bym chciał pisać o garażu, kurniku, oborze, szopie to bym podpis był na pól strony xD
koniec OT... xD

tbgkol:

--- Cytat: TonyM w 25 Marzec 2009, 21:11:21 ---to nie w domu... obok... jak bym chciał pisać o garażu, kurniku, oborze, szopie to bym podpis był na pól strony xD
koniec OT... xD

--- Koniec cytatu ---

Ależ nie krępuj się. ;D Zedytuj swój podpis. ;D

Czujny:
dokładnie, taki podpis jest przydatny, ktoś mówi że mu jakaś gra śmiga i ma taki sam config jak ja a mi ta gra skacze to znaczy że coś jest nie tak i ja to wyłapuję, albo komuś coś nie chodzi i wiemy na jakiej konfiguracji. Ale swoją drogą ludzie sobie tak przedłużają penisy... Zaczyna się od dżiforsów a potem przechodzi się na jaguary i porszaki...
A i tak życie Cię weryfikuje wiec wolę skupić się tym żeby mieć na przykład boską dziewczynę niż na tym żeby mieć intel core quad, to tylko dodatki kochani ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej