Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 tylko 3 programy uruchomione jednocześnie!?

<< < (6/7) > >>

Lalu:
http://windows7.pl/aktualnosci/jakie-ograniczenia-windows-7-starter-edition.html

Jednak nie będzie tego ograniczenia w Starterze.

tbgkol:

--- Cytat: lukas_gab w 23 Maj 2009, 15:51:52 ---wytwórnie siarki i azotów  , produkujemy żywność , tj. zboża , mięso , warzywa ( tutaj ja ! ) , ..... i można by wymieniać godzinami , w koncu jesteśmy w UE , w NATO i to polska między innymi tworzy potęgę świata !

--- Koniec cytatu ---

No niestety, ale wszystkie kopalnie\fabryki siarki są już pozamykane oprócz jednej w Grzybowie. A tak wogóle to zapraszam do Tarnobrzega(moje miasto), gdzie w miejscu byłej największej kopalni odkrywowej siarki na świecie(podobno) powstał przepiękny zbiornik gdzie można sobie popływać na łódce. ;)

lukas_gab:
Mam nadzieje ze się tam nie kąpiesz ( chociaż to by dużo tłumaczyło ...)

tbgkol:
Akurat, tam woda jest II klasy jakości więc jest super i dno oczywiście jest dobrze zabezpieczone więc nic się nie dzieje.... Ale ja się i tak nie kąpie tam bo dopiero w tym roku na poczatku maja zbiornik otworzyli więc na razie woda jest za zimna(pewnie ma z 10*C). :D

Wojtek:

--- Cytat: lukas_gab w 23 Maj 2009, 18:11:32 ---Mam nadzieje ze się tam nie kąpiesz ( chociaż to by dużo tłumaczyło ...)

--- Koniec cytatu ---

Sugerujesz, że kolega tbgkol właśnie przez kąpiele w pokopalnianym zbiorniku ma czerwone włosy, różową cerę i pomarańczowy nos? :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej