TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.  [X]
Windows 7, Seven Forum
 
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Oficjalny build: Current Release. Windows 8 RTM | Sklep z oprogramowaniem | Windows7.pl na FB! | Windows 8 News | Poradniki
 

Strony: 1 [2] 3
  Drukuj  
Autor Wątek: SubEdit Player  (Przeczytany 22686 razy)
BruTUs
Aktywny użytkownik
***
Offline Offline

Wiadomości: 109



Zobacz profil
« Odpowiedz #15 : 12 Marzec 2009, 23:25:31 »

zainstalujcie sobie BestPlayer (nie mylic z BSPlayer)... nie ma lepszego moim zdaniem. hej
Zapisane

Intel i5 2500k@4.5GHz/Gigabyte G1 Sniper 3/Corsair H100/16GB Corsair Veng.1600MHz/CORSAIR 1200W/2xSSD Samsung 830 128GB Raid0/4x150GB Velociraptor Raid0 i 1TB/2xSapphire 7970 3GB/SB X-FI TITANIUM HD/LG 47" HD 3D/ LG 22" HD/Logitech G27/Logitech Perf.MX/LG BD/CM HAF932/NZXT/Monster Insp.
michau
Moderator Globalny
Ekspert
*****
Offline Offline

Wiadomości: 3974


Zobacz profil
« Odpowiedz #16 : 15 Marzec 2009, 09:44:10 »

Działa również na 7057 Uśmiech
Zapisane
umcs
Aktywny użytkownik
***
Offline Offline

Wiadomości: 229



Zobacz profil
« Odpowiedz #17 : 15 Marzec 2009, 13:48:22 »

Powinno działać bo to polega na wyłączeniu WMP a od 7048 już tak można.
Zapisane

Uczyłem się indyjskich tradycji, szukałem wyciszenia, ćwiczyłem jogę, uczyłem się "Kamasutry", spróbowałem herbatę "Lipton" i zdecydowałem dalej PIĆ WÓDKĘ.
michau
Moderator Globalny
Ekspert
*****
Offline Offline

Wiadomości: 3974


Zobacz profil
« Odpowiedz #18 : 15 Marzec 2009, 21:09:54 »

Mam nadzieję, że w RTM już nie będzie trzeba wyłączać WMP.
Zapisane
Jooseph
Ekspert
*****
Offline Offline

Wiadomości: 831



Zobacz profil
« Odpowiedz #19 : 18 Marzec 2009, 14:11:04 »

Oby, bo po wyłączeniu WMP np. w FEAR 2 nie uświadczymy ani jednego odgłosu z głosnika Chichot
Zapisane
michau
Moderator Globalny
Ekspert
*****
Offline Offline

Wiadomości: 3974


Zobacz profil
« Odpowiedz #20 : 18 Marzec 2009, 14:15:16 »

Może tak być. Dlatego wydawca SubEdita powinien coś w zrobić, żeby działał pod W7.
Zapisane
Jooseph
Ekspert
*****
Offline Offline

Wiadomości: 831



Zobacz profil
« Odpowiedz #21 : 18 Marzec 2009, 14:17:20 »

Oj powinien. Po wyłączeniu WMP pół dnia spędziłem na "zagramanicznych" forach szukając fix'a na brak dźwięku... a wystarczyło po prostu włączyć WMP.
Zapisane
michau
Moderator Globalny
Ekspert
*****
Offline Offline

Wiadomości: 3974


Zobacz profil
« Odpowiedz #22 : 18 Marzec 2009, 14:19:44 »

Pan Artur Sikora widocznie nie interesuje się nowym Windowsem.
Zapisane
Jooseph
Ekspert
*****
Offline Offline

Wiadomości: 831



Zobacz profil
« Odpowiedz #23 : 04 Maj 2009, 18:22:55 »

Dokładnie i nie jest to najlepszy pomysł...
Zapisane
michau
Moderator Globalny
Ekspert
*****
Offline Offline

Wiadomości: 3974


Zobacz profil
« Odpowiedz #24 : 04 Maj 2009, 19:08:35 »

Cały czas jednak czekam na ruch Autora doprowadzający program do pełnej kompatybilności z 7 bez konieczności usuwania WMP z systemu.
Zapisane
Jooseph
Ekspert
*****
Offline Offline

Wiadomości: 831



Zobacz profil
« Odpowiedz #25 : 04 Maj 2009, 19:12:12 »

A próbował ktos poinformować go o problemach z kompatybilnością?
Zapisane
michau
Moderator Globalny
Ekspert
*****
Offline Offline

Wiadomości: 3974


Zobacz profil
« Odpowiedz #26 : 04 Maj 2009, 19:14:24 »

Pisałem i żadnej odpowiedzi.
Zapisane
Jooseph
Ekspert
*****
Offline Offline

Wiadomości: 831



Zobacz profil
« Odpowiedz #27 : 04 Maj 2009, 19:16:05 »

Nie ma to jak Support ;P
Zapisane
michau
Moderator Globalny
Ekspert
*****
Offline Offline

Wiadomości: 3974


Zobacz profil
« Odpowiedz #28 : 04 Maj 2009, 19:19:45 »

Pozostaje tylko czekać, aż ktoś się przebudzi i zacznie coś robić. Próbowałem instalować SubEdita w Trybie XP ale obrazu i tak nie wyświetlało :/
Zapisane
Rayearth
Zaawansowany użytkownik
****
Offline Offline

Wiadomości: 253


NeveR SurrendeR


Zobacz profil
« Odpowiedz #29 : 23 Czerwiec 2009, 21:34:17 »

nikt nie wspiera juz Artura Sikore (brak wplat na konto...) zatem nie robi on aktualizacji. watpie zeby wyszla jakakolwiek wersja na win7. predziej patch jak do visty ale to tez watpliwe
Zapisane

MB: Asus P6T Deluxe @ BIOS 1605, CPU: Intel Core i7 920 @ 2,66GHz, RAM: OCZ 3x2GB DDR3 1600MHz CL7,
GFX: Zotac GeForce GTX280 1GB AMP!, SFX: Creative X-Fi Extreme Gamer, Power: Be-quiet Dark Power P7-PRO 650W
Strony: 1 [2] 3
  Drukuj  
 
Skocz do: