Windows 7, Seven Forum

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Oficjalny build: Current Release. Windows 8 Build 8250 | Sklep z oprogramowaniem | Windows7.pl na Facebook'u! | Windows 8 News

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Virtual Line czy Toya...dostawca internetu...  (Przeczytany 1799 razy)
gregor_y
Ekspert

Ten użytkownik jest zabanowany na zawsze

« : 18 Marzec 2009, 00:07:16 »

Witam w chwili obecnej myślę o zmianie mojego dostawcy za 1mb płacę 80zł jednak są dosc nie zawodni nic mi nie nawaliło od lat i nie było nigdy problemów...co do Virtual Line nie mogę znalesc zadnych informacji jak to działa...może ktoś ma?
jotka
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #1 : 18 Kwiecień 2009, 09:12:17 »

jeżeli płacisz taką kasę za 1Mb to zmień na virtual. tam za mniejszą kasę masz 2Mb.
butters
Aktywny użytkownik

« Odpowiedz #2 : 18 Kwiecień 2009, 15:31:08 »

Szok płacisz jak za zboże Mrugnięcie U mojego dostawcy 1Mb obecnie kosztuje połowę tego i do tego codziennie od 23:00 do 13:00 masz podwojoną szybkość. Na stabilność też nie można narzekać, ping mały, a przerwa jakaś krótka trafia się raz na ruski rok. Chyba mieszkasz w rejonie gdzie jest mała konkurencja to sobie liczą zdrowo.

Parówkowy skrytożerca Mrugnięcie
grzesiu
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #3 : 04 Grudzień 2010, 04:21:02 »

Cześć wszystkim po którejś wtopie virtuala np z odłączeniem neta w sobote i brak kontaktu z serwisem :/ to chce tylko napisać że ich złącza są też strasznie niestabilne raz działa super a dwa razy wolno tak że strona ledwo sie ładuje. W dodatku nie maja tam zmiennego IP. Ktoś kto miał zmiennne bedzie mu się ciezko przestawić.  Czekam tylko az mi sie umowa konczy i wyfruwam gdzie indziej. Nie polecam sciagającym z neta co kolwiek. Virtual line może i jest tanie ale teraz wiem że wole dać wiecej a mieć porządne stabilne łącze.

pozdrawiam
djkrzysiu008
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #4 : 07 Marzec 2012, 12:22:54 »

Osobiście korzystam z usługo virtual line od 4 lat jestem zadowolony, wcześniej miałem toye tam to maja kosmiczne ceny, natomiast w vline transfer super zgodny z umową, ciekawa oferta i co najważniejsze niskie opłaty, największą zaletą jest brak awarii polecam.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: