Windows 7, Seven Forum

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Oficjalny build: Current Release. Windows 8 Build 8250 | Sklep z oprogramowaniem | Windows7.pl na Facebook'u! | Windows 8 News

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Sterowniki od modemu Orange  (Przeczytany 797 razy)
Arczior1
Nowy użytkownik
*

« : 13 Luty 2009, 22:45:26 »

mam mały problemi bo nie chcą mi sie zainstalować sterowniki od modemu orange i nie wiem jak to rozwiązać ;/

drugim problemem są sterowniki relatek"a do płyty głownej gigabite otóż anie te pod xp ani te pod viste nie chcą mi sie zainstalować . .. .

i małe pytanko dotyczące tego czy na tej 7 da rade odpalić gierki?  Duży uśmiech
« Ostatnia zmiana: 23 Luty 2009, 00:22:15 wysłane przez Mirahz » Zapisane
TonyM
Zaawansowany użytkownik

Que te pasa man?

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : 13 Luty 2009, 22:47:58 »

mam mały problemi bo nie chcą mi sie zainstalować sterowniki od modemu orange i nie wiem jak to rozwiązać ;/

drugim problemem są sterowniki relatek"a do płyty głownej gigabite otóż anie te pod xp ani te pod viste nie chcą mi sie zainstalować . .. .

i małe pytanko dotyczące tego czy na tej 7 da rade odpalić gierki?  Duży uśmiech

Ja mam Gigabate K8NE i Realtek AC97 4.05 zainstalował się normalnie i chodzi ok...
A w gierki zagrasz... wydajność (podobno) większa niż pod Vistą

Arczior1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #2 : 13 Luty 2009, 22:51:21 »

a mi wsykakuje że jest to kompatybilen w windows xp i lipa nic dalej nie idzie ;/
TonyM
Zaawansowany użytkownik

Que te pasa man?

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : 13 Luty 2009, 22:56:54 »

to może daj zgodność z XP i zainstaluj jako administrator (Run as administrator)

Przemoo
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #4 : 18 Luty 2009, 23:10:14 »

Aby nie zakładać nowego tematu piszę tutaj. Jak pewnie już zauważyliście do pobrania są już nowe sterowniki do kart graficznych nvidia oznaczone numerem 182.06. Piszę to ponieważ zainstalowałem je u siebie (GF 7600GT) - wersję dla Visty oczywiście i zauważyłem spory wzrost wydajności. Na razie sprawdziłe to na 2 grach RBR i Fallout 3. W obu przypadkach wzrost wydajności jest zauważalny. Na poprzednich sterownikach 181.22 miałem dziwne przycinki zwłaszcza w RBR (przy ok. 60 FPS obraz zachowywał się jak by było ok. 20). Fallout też nie chodził zbyt dobrze, a teraz przycinki zniknęły, a w Falloucie mogę grać na ustawieniach średnich przy akceptowalnej płynności. Tak więc polecam, jeżeli ktoś się wahał to nie ma obaw. W Windows 7 sprawują się bardzo dobrze. Duży uśmiech
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: