Windows 7, Seven Forum

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Oficjalny build: Current Release. Windows 8 Build 8250 | Sklep z oprogramowaniem | Windows7.pl na Facebook'u! | Windows 8 News

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Nie mogę zainstalować sterowników Realtek HD Audio  (Przeczytany 671 razy)
Dee Jay
Nowy użytkownik
*

« : 23 Listopad 2011, 16:32:00 »

Witam

Wczoraj niestety musiałem sformatować dysk i wgrać od nowa Windowsa ( Windows 7 Ultimate x64) Wszystko przebiegło gładko aż do momentu instalacji sterowników dzwięku. ściągnąłem ze strony producenta realtek.com najnowszą wersje R2.66 pod Win 7 x64 i po zainstalowaniu wyskoczył mi błąd. Niestety nie zdazyłem zrobić screena z treścią. W efekcie nie zainstalował się menager audio Realtek i same sterowniki chyba również tez. Teraz jak klikam na instalacje wyskakuje mi taki komunikat

http://img851.imageshack.us/img851/4159/beztytuublj.png Smutny

Co zrobić by zainstalować prawidłowo te sterowniki?
kamiton
Ekspert

Nie celuj we mnie

« Odpowiedz #1 : 23 Listopad 2011, 16:43:29 »

po screenie widac jakby to nie były sterowniki do twojej wersji systemu. sprawdz jeszcze raz instalkę , ewentualnie pobierz jeszcze raz : ftp://WebUser:Lc9FuH5r@202.134.71.21/pc/audio/64bit_Vista_Win7_R266.exe

Anonymous-OS user
n97 user   -   cfw v1.9 kamiton port v42 - wszystko do flashowania znajdziesz na moim chomiku.       

Dee Jay
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #2 : 23 Listopad 2011, 18:39:56 »

Sciągnąłem jeszcze raz ten plik ze strony producenta ( link powyżj nie chciał mi się wączyć ale nazwa jest taka sama) i pojawił mi się ten komunikat  którego pierwszym razem nie zapisałem

http://img41.imageshack.us/img41/4351/beztytuulww.png

a potem przy ponownej instalacji dzieje się to samo co w pierwszym poscie.
kamiton
Ekspert

Nie celuj we mnie

« Odpowiedz #3 : 23 Listopad 2011, 21:38:37 »

a instalowałes sterownik chipsetu ?  podaj mi nazwę producenta   hmmm...   stawiam ze to laptop

Anonymous-OS user
n97 user   -   cfw v1.9 kamiton port v42 - wszystko do flashowania znajdziesz na moim chomiku.       

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: