Windows 7, Seven Forum

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Oficjalny build: Current Release. Windows 8 Build 8250 | Sklep z oprogramowaniem | Windows7.pl na Facebook'u! | Windows 8 News

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Problem z instalacją Windows 7 Ultimate  (Przeczytany 645 razy)
AsalutPL
Nowy użytkownik
*

« : 21 Maj 2011, 21:27:59 »

Witam,

mam zamiar zainstalować u siebie Windows 7 Ultimate. Jednak coś nie działa tak jak powinno. Po ustawieniu w BIOS-ie bootowania na CD/DVD i ponownym uruchomieniu komputera wszystko dzieje się normalnie, tak jak od 3 lat ładuje mi się Win XP Home Basic. Jeszcze przed uruchamianiem sie Win XP (czyli ekran z napisem Windows XP i ładowaniem pod nim) wszystko jest tak jak powinno, tzn. jest informacja że boot z CD/DVD, stacja dysków zaczyna pracować...... i to jest tyle, ładuje się normalnie. W międzyczasie pojawia się jeszcze " Nieprawidłowy plik BOOT.INI wczytywanie z C:/WINDOWS ( to już jest od dobrych 2 lat ). Nie wiem, czy Windows 7 działa, być może ja robie jakiś błąd. Bardzo prosze o pomoc.
kamiton
Ekspert

Nie celuj we mnie

« Odpowiedz #1 : 23 Maj 2011, 19:21:55 »

a wciskasz klawisz (obojetnie jaki) w chwili gdy pojawia sie napis boot z cd...?

Anonymous-OS user
n97 user   -   cfw v1.9 kamiton port v42 - wszystko do flashowania znajdziesz na moim chomiku.       

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: