Windows 7, Seven Forum

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Oficjalny build: Current Release. Windows 8 Build 8250 | Sklep z oprogramowaniem | Windows7.pl na Facebook'u! | Windows 8 News

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Zarabianie w internecie  (Przeczytany 873 razy)
pakierhakierxd
Aktywny użytkownik

xD

Zobacz profil WWW
« : 10 Marzec 2011, 10:51:18 »

Chcesz zarobić nie wychodząc z domu ?
Przeczytaj!!
Powstał nowy portal społecznościowy, pewnie o nim nie słyszałeś/aś nazywa się sitetalk,w którym się zarabia na zapraszaniu znajomych do serwisu, na tej stronie możesz się zarejestrować www.sitetalk.com/pakierhakierxd  ,rejestrując się z mojego linku masz dodatkowe korzyści w postaci większych zarobków, jeśli ja kogoś zaproszę to ty też zarabiasz aby się zarejestrować klikasz na tej stronie signup. Rejestrując się na sitetalku tworzysz też konto na www.unaico.com i tam możesz sprawdzić zarobki itp. Strona od nie dawna jest w sieci, w Polsce jest tylko 7500 użytkowników, więc jest sporo do zaproszenia. Jeśli chcesz mogę ci wysłać informację o serwisie w pdfach wystarczy napisać na e-mail pakierhakierxd@wp.pl lub na gadu gadu nr 5604326.Naprawdę warto, znam osoby które na tym serwisie zarobiły w tydzień 100 euro. Chcesz tyle zarobić dołącz do serwisu, spróbuj to nic cię nie kosztuje a możesz sporo zarobić. Mój kolega organizuje spotkania o tym sposobie zarobku w Białymstoku lub na skypie,jeśli chciałbyś/chciałabyś przyjść lub obejrzeć prezentacje na skypie napisz Uśmiech .Takie strony jak facebook,nasza klasa zarabiają na użytkownikach ale nie dzielą się zyskiem, więc postanowiono zrobić portal na którym ty zarobisz!!.Strona jest w całości po Polsku więc nie będziesz mieć problemu z poruszaniem się po niej. Twój link do zapraszania będzie wyglądać tak www.sitetalk.com/login (w miejscu login wpisujesz swój własny login)                   
Serdecznie zapraszam
Pozdrawiam :-)

Gigabyte GA-MA69G-S3H/AMD Athlon 64 X2 4200+ 2.2/ Patriot 4gb DDR2/Modecom MC-350ATX 2.0PFC/SEAGATE 3500320AS 500 GB/9600GT Palit SONIC 512MB/iiyama E2208HDS"22"/Windows 7 Home Premium 64bit końcu mam oryginalny system Hehe:D
Mirahz
Administrator
Zaawansowany użytkownik

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : 10 Marzec 2011, 15:58:39 »

W tym momencie tylko takim sposobem można spróbować konkurować z Facebookiem Uśmiech

pakierhakierxd
Aktywny użytkownik

xD

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : 10 Marzec 2011, 16:50:44 »

No Chichot

Gigabyte GA-MA69G-S3H/AMD Athlon 64 X2 4200+ 2.2/ Patriot 4gb DDR2/Modecom MC-350ATX 2.0PFC/SEAGATE 3500320AS 500 GB/9600GT Palit SONIC 512MB/iiyama E2208HDS"22"/Windows 7 Home Premium 64bit końcu mam oryginalny system Hehe:D
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: