Windows 7, Seven Forum

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Oficjalny build: Current Release. Windows 8 Build 8250 | Sklep z oprogramowaniem | Windows7.pl na Facebook'u! | Windows 8 News

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Za ile mogę sprzedać laptopa HP Pavilion dv6000?  (Przeczytany 1607 razy)
kamyk92
Gość
« : 09 Styczeń 2011, 03:00:29 »

Za ile bym mógł sprzedać laptopa HP Pavilion dv6000 bez dysku twardego:

Parametry:
Procesor: Intel Core 2 Duo 1.50 GHz
Karta dźwiękowa: Realtek High Definition Audio
Karta Graficzna: Nvidia 8400M GS
Pamięć: 2,5GB + 0,5GB (nie włożona)
Płyt główna:

Zewnętrzne porty we-wy:
3x USB, 1x HDMI, Czytnik katr pamięci 5-in-1 (Secure Digital, Memory Stick, Memory Stick Pro, MMC, xD), expansion port 3, 1 złącze RJ 11, 1 złącze Ethernet RJ 45, 1 TV S-video, 2 wejścia słuchawkowe, 1 mikrofon, Port 1394 4-pin, 1 Gniazdo linki zabiezpieczającej, 1 Port monitora zewnętrznego, 1 Gniazdo ExpressCard,

Bateria + Zasilacz + Pilot zdalnego sterowania + Instrukcja obsługi

Jakby coś jeszcze to pisać.
Madzia
Ekspert

« Odpowiedz #1 : 10 Styczeń 2011, 14:37:59 »

max 700 zł

W sumie jak rozkręcany był, to jeszcze mniej.

Duży uśmiech  Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech
« Ostatnia zmiana: 10 Styczeń 2011, 14:46:01 wysłane przez Madzia » Zapisane
kamyk92
Gość
« Odpowiedz #2 : 11 Styczeń 2011, 07:50:48 »

To tyle chodzą na Allegro.pl, tam będzie i mój, ale za 1500zł lub więcej.  Duży uśmiech Duży uśmiech
Madzia
Ekspert

« Odpowiedz #3 : 11 Styczeń 2011, 15:02:11 »

Z taką ceną aukcja będzie żartem Duży uśmiech
robert79513
Ekspert

« Odpowiedz #4 : 12 Styczeń 2011, 01:46:21 »

Niby naiwnych nie brakuje ale aż tak naiwnych chyba nie ma Chichot

haylly456
Gość
« Odpowiedz #5 : 22 Styczeń 2011, 09:26:06 »

hej faceci,,,
, Miałem dv6000 (dv6408) na około 1,5 lat. Używam go regularnie. Ostatnio wentylatora zaczął robić dużo hałasu i nie zatrzymał się. Powiedziano mi, że jest to ponad ogrzewania, i że powinienem być przy moim laptopie możliwie jak najmniejszy. Ten problem ma również mój laptop trochę wolniej niż to, co było wcześniej. Rozmawiałem z HP Niezdecydowany
i na początku powiedzieli, można kupić nowy wentylator, bez konieczności wysyłania go w Mój kolega jest geniuszem z komputerami i byłby w stanie pomóc w instalacji nowego wentylatora. I wtedy nazywa HP ponownie do zakupu nowych fanów, a
  I wtedy powiedział, że nie sprzedajemy tylko wentylatora. Czy ktoś wie, czy HP nie sprzedaje wentylatory do tego laptopa? Czy ktoś wie o sklepie komputerowym, że sprzedaż tego sprzętu? Dziękuję za wszelkie sugestie. Duży uśmiech
tomeh
Aktywny użytkownik

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #6 : 11 Luty 2011, 21:20:34 »

Mi się nie wydaje że ma taką wartość jak 700

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: