Windows 7, Seven Forum

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Oficjalny build: Current Release. Windows 8 Build 8250 | Sklep z oprogramowaniem | Windows7.pl na Facebook'u! | Windows 8 News

Strony: [1] 2
  Drukuj  
Autor Wątek: Gdzie można zwrócić ten szajs Windows7 ??  (Przeczytany 3632 razy)
Matins
Nowy użytkownik
*

« : 22 Październik 2010, 05:48:25 »

Zdecydowanie najgorszy system na jakim pracowałem
Kupując nowy komputer jakiś "geniusz" polecał mi Windows7, przeklinam teraz tego idiotę.
Windows 7 gryzie się ze wszystkim, z drukarką Hp, z aparatem Olympus, z Firefoxem - od 2 miesięcy nie mogę zainstalować aktualizacji do Firefoxa.
Nawet przeglądarka folderów głupieje w tym durnym systemie, a komputer zdążył się zawiesić podczas rejestracji na tym forum!
Jest to pierwszy system odkąd pamiętam, a pracuję z komputerami od 15lat, który po 2 miesiącach użytkowania zawiesił się na amen i po ponownym uruchomieniu komputera nie potrafił podnieść sam.
Szajs jakiego jeszcze nie widziałem.
Wobec powyższego mam pytanie do forumowiczów gdzie to badziewie oddać i odzyskać pieniądze.
W przypadku każdego produktu jest gwarancja poprawnego działania a tu?
misieek7
Nowy użytkownik
*

:)

« Odpowiedz #1 : 22 Październik 2010, 08:23:26 »

Drogi Matins. Problemy jakie wymieniłeś z Windows 7 sugerują, że jesteś raczej początkującym użytkownikiem komputera.

Powód kłopotów:

1) Nie masz bladego pojęcia co robisz na kompie,

lub
2) Korzystasz z przedwojennego sprzętu.

Wstydu oszczędź....

Pozdrawiam i życzę bardziej przemyślanych postów.

Asus M50VN Windows 7 Professional x64|Intel Core 2 Duo P8600|Nvidia GeForce 9650m GT 1GB|4GB|320GB

Asus N61VG Windows 7 Professional x64|Intel Core 2 Duo P7450|Nvidia GeForce 220M GT 1GB|4GB|500GB

Asus N10J Windows 7 Professional x86|Intel Atom N270|Nvidia GeForce 9300m GS 256MB|2GB|250GB
lobo
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #2 : 22 Październik 2010, 15:40:30 »

Matins 15 lat z komputerami tak? No ciekawe..
Od kiedy jest coś takiego jak przeglądarka folderów? Nawet nazwy explorer nie znasz?
System gryzie się z drukarka i aparatem czy nie potrafisz zainstalować odpowiednich sterowników?
Skoro nie możesz zaktualizować FF to może masz zainfekowany system geniuszu?
Czego używasz? NOD-a? Arcavir? MKS? Pomyśl czasem zanim cos napiszesz.. Może po prostu nie potrafisz obsługiwać komputera?
lordzik24
Aktywny użytkownik

« Odpowiedz #3 : 22 Październik 2010, 17:51:15 »

Hahahaha ;] Cudowne Uśmiech Dawno tak się nie uśmiałem ;]

Krytykować najlepszy system jaki kiedykolwiek powstał... Masakra...  Szok

robert79513
Ekspert

« Odpowiedz #4 : 23 Październik 2010, 06:52:43 »

Eh nic dodać nic ująć Chichot

McVein
Aktywny użytkownik

« Odpowiedz #5 : 23 Październik 2010, 12:18:30 »

ubaw po same pachy Język Duży uśmiech

Na jakich Os-ach siedziałeś wcześniej na linchu , Macu czy jeszcze jakimś innym.?? Czy może używasz DOS-a?? Język Chichot Wiesz nie rozumnie cię sam siedzę kompach już 20 lat i jakoś twoje spostrzeżenia co do tego systemu można by przypisać do win95-98 a już na pewno do Me ale nie do 7.
« Ostatnia zmiana: 23 Październik 2010, 12:36:41 wysłane przez McVein » Zapisane

Pozdrawiam wszystkich.
ARTi87
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #6 : 24 Październik 2010, 15:03:26 »

Nie dajcie się zwieść.To jest czysta prowokacja.Gość kupił vistę i pomylił ją z seven Uśmiech albo jak ktoś pisał na komunie hhahaha
kamiton
Ekspert

Nie celuj we mnie

« Odpowiedz #7 : 24 Październik 2010, 16:26:58 »

no chyba ze mu xp z transforpackiem czy tam czym innym zmieniajacym wygląd wcisnęli Uśmiech ale to juz pozamiatane

Anonymous-OS user
n97 user   -   cfw v1.9 kamiton port v42 - wszystko do flashowania znajdziesz na moim chomiku.       

Rafal05
Aktywny użytkownik

« Odpowiedz #8 : 25 Październik 2010, 12:07:29 »

Matins - Zwracaj gdzie chcesz byle za bardzo nie naświnić
Matins
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #9 : 26 Październik 2010, 04:56:58 »

oj dzieci, dzieci, jak ja śmigałem na Amidze, C64 i pierwszych IBM to na wrotkach pod szafę wjeżdżaliście, na chleb mówiliście bep, a na muchy ptapty
widać to po poziomie mentalnym jak i intelektualnym prezentowanym w odpowiedziach
ale jak się Wam jeszcze oranżada z komunii odbija to czego się spodziewać Chichot

kogo tu pytać jak tu sami wyznawcy Microsyfu Uśmiech pewnie sponsorowani przez te firmę
hehehe, uśmiałem się setnie, jeszcze te avatarki sługusów MS

jak ktoś używa samych programów z Microsyfu to może i mu się nie gryzie, jasne niech żyje monopol Uśmiech

Windows XP działał mi bez większych problemów ale W7 to arcyścierwo

Windows7 ma jednak ogromną zaletę przekonał mnie, że nieodwracalnie czas na Linuxa
dzięki temu społeczność Linuxa będzie rosła i kiedyś dyktat producenta bubli firmy Microsyf minie
czego i Wam życzę żegnając się tym optymistycznym akcentem Mrugnięcie
McVein
Aktywny użytkownik

« Odpowiedz #10 : 26 Październik 2010, 13:21:55 »

Weź ty człowieku zastanów się trochę nad tym co piszesz i nie mieszaj zwykłych użytkowników z monopolem MS. Skoro uważasz ze system jest be to nie używaj i tyle. A jak masz Wersje OEM to zapomnij o oddaniu ponieważ nikt ci zwrotu nie przyjmie. A co do linuks to fakt ze pod pewnymi względami jest lepszym system niż Windows ale druga strona medalu jest fakt iż linuks ma mały wachlarz sterowników i programów a już nie mówiąc o grach. A to ze akurat tobie 7 sprawia problem to nie powód zeby innych w błąd wprowadzać. Mnie tylko ciekawi czy masz czystą 7 czy z dodatkami producenta ?

Pozdrawiam wszystkich.
serenity15
Użytkownik
**

« Odpowiedz #11 : 27 Październik 2010, 02:30:18 »

oj dzieci, dzieci, jak ja śmigałem na Amidze, C64 i pierwszych IBM to na wrotkach pod szafę wjeżdżaliście, na chleb mówiliście bep, a na muchy ptapty
widać to po poziomie mentalnym jak i intelektualnym prezentowanym w odpowiedziach
ale jak się Wam jeszcze oranżada z komunii odbija to czego się spodziewać Chichot

kogo tu pytać jak tu sami wyznawcy Microsyfu Uśmiech pewnie sponsorowani przez te firmę

jak ktoś używa samych programów z Microsyfu to może i mu się nie gryzie, jasne niech żyje monopol Uśmiech

Windows7 ma jednak ogromną zaletę przekonał mnie, że nieodwracalnie czas na Linuxa
dzięki temu społeczność Linuxa będzie rosła i kiedyś dyktat producenta bubli firmy Microsyf minie

taki z ciebie komputerowiec jak z koziej pupy trąbka. Ja siedziałem na wszystkich systemach począwszy od 95,98,2000,Me, XP, Vista, oraz serwerowych 2003,2008 i ze wszystkich wyżej wymienionych (prócz serwerowych) to 7 chodziła najlepiej. Nie było efektu mulenia się systemu po paru tygodniach użytkowania i żadnych problemów nawet ze starym oprogramowaniem. Wiec idź opowiadaj te bajki dla dzieci z piaskownicy może uwierzą.
pionner
Ekspert

piąty pancerny ;)

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #12 : 30 Październik 2010, 15:34:55 »

gothmori powrócił... w innym wcieleniu Chichot
Z tego co opisujesz to głównie sterowniki, co jeśli potrafisz używać google, będzie 15 minut roboty;p

martini
Użytkownik
**

« Odpowiedz #13 : 31 Październik 2010, 02:08:04 »

Amigi i C64 używałeś pewnie do gier..
Skoro chcesz wiedzieć to większość potrafi obsługiwać komputer na wyższym poziomie od Ciebie..
A uważam tak, ponieważ większość nie ma żadnych problemów z "7" czyli masz mierne pojęcie o komputerach..

Niektórzy, tak jak ja, pierwszy komputer który posiadali to Amstrad CPC 464 oraz ZX Spectrum w wielu odmianach, więc chwalenie się C64 czy amigą jest pozbawione sensu.

Coś wydaje mi się, że jesteś fanboyem linuxa i chciałeś zaistnieć pisząc o sytuacji która jest nieprawdziwa, a jedynie pokazuje Twoje dno intelektualne i poziom poniżej zera.
Jest też inna mozliwość.. Masz za słaby komputer na "7" i żal ci d.. ściska..
« Ostatnia zmiana: 31 Październik 2010, 02:12:16 wysłane przez martini » Zapisane

Avast Internet Security + Zemana AntiLogger
kamiton
Ekspert

Nie celuj we mnie

« Odpowiedz #14 : 31 Październik 2010, 03:25:03 »

Amigi i C64 używałeś pewnie do gier..
Skoro chcesz wiedzieć to większość potrafi obsługiwać komputer na wyższym poziomie od Ciebie..
A uważam tak, ponieważ większość nie ma żadnych problemów z "7" czyli masz mierne pojęcie o komputerach..

Niektórzy, tak jak ja, pierwszy komputer który posiadali to Amstrad CPC 464 oraz ZX Spectrum w wielu odmianach, więc chwalenie się C64 czy amigą jest pozbawione sensu.

Coś wydaje mi się, że jesteś fanboyem linuxa i chciałeś zaistnieć pisząc o sytuacji która jest nieprawdziwa, a jedynie pokazuje Twoje dno intelektualne i poziom poniżej zera.
Jest też inna mozliwość.. Masz za słaby komputer na "7" i żal ci d.. ściska..

kolego Matins - kazdy na forum posiada własne doswiadczenie a takze sposób w jaki to przekazuje innym. Jezeli jestes inteligentny i posiadasz wiedze wiekszą o komputerach niz my wszyscy tutaj to nie wprowadzaj sprzeczek tylko znajdz swoj sposób na to by swą wiedze przekazac - bo od tego jest to forum.Jezeli tego nie potrawisz to niestety nie jest to miejsce dla ciebie.

Anonymous-OS user
n97 user   -   cfw v1.9 kamiton port v42 - wszystko do flashowania znajdziesz na moim chomiku.       

Strony: [1] 2
  Drukuj  

Skocz do: