Windows 7, Seven Forum

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Oficjalny build: Current Release. Windows 8 Build 8250 | Sklep z oprogramowaniem | Windows7.pl na Facebook'u! | Windows 8 News

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: WMP12 zmiana domyślnego wyglądu  (Przeczytany 1880 razy)
J-B
Aktywny użytkownik

Zobacz profil WWW
« : 18 Wrzesień 2010, 16:42:09 »

Witam, czy ktoś z mądrych forumowiczów wie jak ustawić w Windows Media Player 12 domyślny widok Teraz odtwarzane? tak by uruchamiał sie podczas uruchamiania programu i nie trzeba by go ciągle zmieniać

dziękuje

Windows MX RGB......Windows 7HP x64
lolasher
Aktywny użytkownik

« Odpowiedz #1 : 18 Wrzesień 2010, 17:38:24 »

Jeżeli otworzysz jakiś plik przez kliknięcie na niego otworzy się teraz odtwarzane. A jak włączysz program przez ikonkę otworzy się biblioteka, w której możesz zbudować playlistę do posłuchania sobie teraz. Mi się wydaje, że to jest wygodne rozwiązanie i nie widzę sobie powodu, żeby komplikować życie.

Dobra po wykładzie proste rozwiązanie. (nie sprawdzałem, czy zadziała) robisz pustą playlistę, zapisujesz jako plik i sobie otwierasz jako skrót do odtwarzacza.
J-B
Aktywny użytkownik

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : 18 Wrzesień 2010, 18:08:38 »

ok dzieki, w sumie list utworów nigdy nie robiłem, zawsze przeciągałem interesujące mnie kawałki

Windows MX RGB......Windows 7HP x64
lolasher
Aktywny użytkownik

« Odpowiedz #3 : 18 Wrzesień 2010, 18:52:14 »

Najprościej dodać foldery do biblioteki Muzyka (w eksploratorze), wtedy po włączeniu odtwarzacza będziesz widział całą swoją muzykę.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: