Windows 7, Seven Forum

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Oficjalny build: Current Release. Windows 8 Build 8250 | Sklep z oprogramowaniem | Windows7.pl na Facebook'u! | Windows 8 News

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Wycena swoich usług serwisowych  (Przeczytany 1287 razy)
robert79513
Ekspert

« : 28 Czerwiec 2010, 14:23:58 »

Od jakiegoś czasu zadaję sobie to pytanie na ile wycenić swoje usługi bo sporo ludzi do mnie się zwraca o pomoc w naprawie sprzętu komputerowego na ile wycenić formatowanie, czy zdiagnozowanie co jest uszkodzone? A na ile konserwacje systemu np czyszczenie ze śmieci sprawdzanie czy nie ma błędów na dysku lub instalacja programu z którą sobie ktoś nie może poradzić? Jakie są wasze stawki za takie usługi?

kamiton
Ekspert

Nie celuj we mnie

« Odpowiedz #1 : 28 Czerwiec 2010, 17:54:19 »

ja w holandii za postawienie systemu wraz ze sterownikami i kilkoma programami - wiadomo kodeki ,gg,skype itp , biore do max 100euro

Anonymous-OS user
n97 user   -   cfw v1.9 kamiton port v42 - wszystko do flashowania znajdziesz na moim chomiku.       

robert79513
Ekspert

« Odpowiedz #2 : 28 Czerwiec 2010, 20:24:49 »

To się muszę z Polski wyprowadzić Mrugnięcie po przeliczeniu na polskie realia to nawet serwis wychodzi taniej Uśmiech

fazzi
Aktywny użytkownik

W oczekiwaniu na Windows 8 ...

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : 29 Czerwiec 2010, 12:42:23 »

Ja za format + sterowniki biorę 50 zł (bez zachowania danych). Jeśli jakieś dodatkowe programy to do 100 zł. Zależy oczywiście co i dla kogo. Wiadomo - dla rodziny inaczej liczę. Ale poniżej tych 70 zł za system gotowy do pracy to nie ma sensu. Co do diagnozowania - jeżeli usterka jest naprawiana przeze mnie to nie liczę nic, bo potem wrzucam to w koszt robocizny. Jeżeli ja tylko diagnozuję to od 20 zł bez dojazdu.

Madzia
Ekspert

« Odpowiedz #4 : 07 Październik 2011, 11:42:38 »

ja w holandii za postawienie systemu wraz ze sterownikami i kilkoma programami - wiadomo kodeki ,gg,skype itp , biore do max 100euro
Długo tam już jesteś Co?
Do Polski nie ma po co wracać Co?
kamiton
Ekspert

Nie celuj we mnie

« Odpowiedz #5 : 08 Październik 2011, 15:07:10 »

jak narazie jestem w polsce - w holandii od 6 lat

Anonymous-OS user
n97 user   -   cfw v1.9 kamiton port v42 - wszystko do flashowania znajdziesz na moim chomiku.       

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: