Windows 7, Seven Forum

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Oficjalny build: Current Release. Windows 8 Build 8250 | Sklep z oprogramowaniem | Windows7.pl na Facebook'u! | Windows 8 News

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Problem - na początku instalacji.  (Przeczytany 916 razy)
zed1337
Nowy użytkownik
*

« : 29 Marzec 2010, 22:21:41 »

Witam serdecznie,
mam problem z początkiem instalacji owego Windowsa 7. Przejdę do sedna sprawy, najpierw bootuję oczywiście - kiedy już wyskakuje napis "Windows Loading Files..." wszystko jest okej, kolejno wyskakuje napis "Starting Windows" i mała animacja - zaś po tym wyskakuje niebieski obraz z jakimś małym motywem i nic więcej(http://img251.imageshack.us/img251/8963/20100309.jpg). Słyszę, że płyta przestaje się kręcić i nic dalej się nie dzieje.
Jak mam to naprawić? Pewnie na tym forum było to obracane kilkadziesiąt razy, aczkolwiek byłbym bardzo wdzięczny osobie, która mi pomoże.
kamiton
Ekspert

Nie celuj we mnie

« Odpowiedz #1 : 30 Marzec 2010, 00:18:56 »

to oryginał czy płyta wypalona z obrazu ktory pobrałes z neta ? - jezeli to drugie to napisz co to , rozwiazan jest troche  - byc moze to  wina złego wypalenia nosnika , moze jakis dziwny klon ktory u ciebie nie ruszy, ale nie bede zgadywał.

Anonymous-OS user
n97 user   -   cfw v1.9 kamiton port v42 - wszystko do flashowania znajdziesz na moim chomiku.       

martini
Użytkownik
**

« Odpowiedz #2 : 01 Kwiecień 2010, 19:16:43 »

podstawowe pytanie to jaki to nośnik? oryginał czy kopia?
jeśli jet to obraz iso ściągnięty z netu radziłbym poszukać coś innego.
kopie często są modyfikowane. jak już pobierać to obraz 1:1 z wiadomego pochodzenia lub prawie wiadomego Język Jeśli legal to udaj się z nim w miejsce gdzie został zakupiony i poproś o wymianę.

Avast Internet Security + Zemana AntiLogger
dziki314
Aktywny użytkownik

« Odpowiedz #3 : 01 Kwiecień 2010, 22:02:26 »

Ja bym odczekał jakieś 15 min i w tedy zobaczył na starszych płytach głównych nieraz trzeba poczekać
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: