Windows 7, Seven Forum

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Oficjalny build: Current Release. Windows 8 Build 8189 | Sklep z oprogramowaniem | Windows7.pl na Facebook'u! | Windows 8 News

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: laptop - puzzle  (Przeczytany 980 razy)
Convict
Użytkownik
**

« : 27 Grudzień 2009, 11:10:18 »

czy jakis producent oferuje mozliwosc zlozenia sobie laptopa z wybranych podzespolow?
michalus
Ekspert

« Odpowiedz #1 : 27 Grudzień 2009, 16:47:08 »

Nie Mrugnięcie
Convict
Użytkownik
**

« Odpowiedz #2 : 27 Grudzień 2009, 21:02:16 »

kiedys doslownie bylem na stronie gdzie moglem "zbudowac" dla siebie laptopa i nie byl to jakis marginesowy producent ale jeden z wiekszych, chyba Asus ale nie pamietam dokladnie. teraz przydalaby mi sie taka oferta Smutny
Lalik
Użytkownik
**

« Odpowiedz #3 : 29 Grudzień 2009, 12:20:38 »

wiem ze w dellu jest konfigurator, coprawada nie wszytkie czesci wybierasz samemu i masz tylko kilka opcji wyboru ale dobre chociaż tyle przynajmniej ja z tego skorzystałam Uśmiech))
lolasher
Aktywny użytkownik

« Odpowiedz #4 : 11 Styczeń 2010, 23:45:51 »

Nieprawda - Compal produkuje, albo produkował, takie "puzzle", przynajmniej ja takie coś mam. Prawdopodbnie możesz coś takiego dostać w jakimś sklepie, albo na allegro. Tu masz stronkę, gdzie możesz kupić już złożony komputer z wybranymi przez ciebie podzespołami http://www.bluemobility.pl/ (jeżeli szukasz hardcorowych laptopów z procesorem 3.0 GHz, bluerayem lub dyskiem 1 TB to tylko tutaj). na forum nhl.com w dziale "Kadlubki" masz dużo info o Compalach. Ja takiego mam i sobie chwalę.

PS. Compal podobno produkuje płyty główne do asusów, nawet karte telewizyjną jaką sobie dokupiłem jest identyczna jak w pewnych asusach.
« Ostatnia zmiana: 11 Styczeń 2010, 23:47:32 wysłane przez lolasher » Zapisane
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: