Windows 7, Seven Forum
 
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Oficjalny build: Current Release. Windows 8 Build 8250 | Sklep z oprogramowaniem | Windows7.pl na Facebook'u! | Windows 8 News
 

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: UWAGA!  (Przeczytany 1535 razy)
lordzik24
Aktywny użytkownik
***
Offline Offline

Wiadomości: 231



Zobacz profil
« : 17 Grudzień 2009, 20:44:08 »

http://konkurs.fani.pl/ref.php?ref=grzegorz7853

Polecaqm luknąć na tą stronke. ten link to odnośnik do niej
Zapisane



Sceptre
Nowy użytkownik
*
Offline Offline

Wiadomości: 1


Zobacz profil
« Odpowiedz #1 : 18 Grudzień 2009, 11:24:28 »

Polecasz, bo w ten sposób nabijamy Ci punkty ??
Nie ładnie tak robić, przynajmniej byś napisał że bierzesz udział w konkursie i potrzebujesz pomocy.

Jak dla mnie za takie tematy powinno się ponosić konsekwencje, gdyż moim zdaniem jest to spam i nic więcej.
Zapisane
matys1
Zaawansowany użytkownik
****
Offline Offline

Wiadomości: 273



Zobacz profil
« Odpowiedz #2 : 18 Grudzień 2009, 19:10:08 »

Przeciez to jest spamowisko Duży uśmiech
Zapisane

Convict
Użytkownik
**
Offline Offline

Wiadomości: 85


Zobacz profil
« Odpowiedz #3 : 19 Grudzień 2009, 00:00:44 »

tutaj ten sam link http://kreskowki.fani.pl/
tylko lepszy Uśmiech
Zapisane
lordzik24
Aktywny użytkownik
***
Offline Offline

Wiadomości: 231



Zobacz profil
« Odpowiedz #4 : 19 Grudzień 2009, 21:00:51 »

Cytuj
gdyż moim zdaniem jest to spam


Przeciez to jest spamowisko Duży uśmiech

True... 

Zresztą może i nabijam punkty. Ale chociaż promuje strone kolegi Język (a o to w tym chodzi)

http://konkurs.fani.pl/ --- tu link do konkursu

... a tu jego dwie stronki (a będzie więcej)
http://www.kreskowki.fani.pl/
http://kabaret.fani.pl/



Oczywiście jak ktoś jest miły to i tu kliknie...
http://konkurs.fani.pl/ref.php?ref=grzegorz7853
Zapisane



Convict
Użytkownik
**
Offline Offline

Wiadomości: 85


Zobacz profil
« Odpowiedz #5 : 19 Grudzień 2009, 23:07:44 »

Cytuj
gdyż moim zdaniem jest to spam


Przeciez to jest spamowisko Duży uśmiech

True... 

Zresztą może i nabijam punkty. Ale chociaż promuje strone kolegi Język (a o to w tym chodzi)

http://konkurs.fani.pl/ --- tu link do konkursu

... a tu jego dwie stronki (a będzie więcej)
http://www.kreskowki.fani.pl/
http://kabaret.fani.pl/



Oczywiście jak ktoś jest miły to i tu kliknie...
http://konkurs.fani.pl/ref.php?ref=grzegorz7853

no widzisz, mozna bylo od razu tak a nie cwaniakowaniem/podstepem?
Zapisane
Strony: [1]
  Drukuj  
 
Skocz do: