Windows 7, Seven Forum

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Oficjalny build: Current Release. Windows 8 Build 8250 | Sklep z oprogramowaniem | Windows7.pl na Facebook'u! | Windows 8 News

Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  
Autor Wątek: Kłopot z Aktywatorem pomocy  (Przeczytany 29598 razy)
kamiton
Ekspert

Nie celuj we mnie

« Odpowiedz #30 : 08 Październik 2011, 15:09:47 »

Jak szanowni użytkownicy będą mieli oryginalny system, to problem aktywacji zniknie. Piractwo nie popłaca. Ostatnio wyczytałem info, że jest jakaś grupa prawników, która poszukuje w internecie piratów oprogramowania, Na wstępie proponują im zawarcie ugody co do zapłaty za program, a jeżeli to nie pomoże grożą pozwem do sądu.

musieliby pozwac 99% polaków - bo tyle spotykam tu legalnych systemow - oczywiscie nie wliczam w to firmy - jedynie prywatne osoby.

Anonymous-OS user
n97 user   -   cfw v1.9 kamiton port v42 - wszystko do flashowania znajdziesz na moim chomiku.       

igbron
Użytkownik
**

« Odpowiedz #31 : 08 Październik 2011, 22:42:31 »

W szczególności dotyczy to udostępniania plików muzycznych:
http://prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/553499,prawnicy_lowia_piratow_w_sieci.html
kamiton
Ekspert

Nie celuj we mnie

« Odpowiedz #32 : 09 Październik 2011, 01:26:04 »

dla mnie to pomowienia - panstwo nie moze sobie poradzic z żulostwem które wałesa sie po ulicach a potrafi takie cuda wyłapac w sieci - no no wygląda na to ze od dupy strony to wszystko

btw. sorry za off

Anonymous-OS user
n97 user   -   cfw v1.9 kamiton port v42 - wszystko do flashowania znajdziesz na moim chomiku.       

Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  

Skocz do: