Windows 7, Seven Forum

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Oficjalny build: Current Release. Windows 8 Build 8250 | Sklep z oprogramowaniem | Windows7.pl na Facebook'u! | Windows 8 News

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Serowniki do windows 7 ?  (Przeczytany 780 razy)
TMC
Nowy użytkownik
*

« : 15 Wrzesień 2009, 19:47:56 »

"Sterownik do kart graficznych zbudowanych na chipsetach firmy ATI przeznaczony dla użytkowników 32-bitowych wersji Windows Vista i 7. Catalysty 9.9 dedykowane są akceleratorom z rodziny Radeon HD 2XX0 i nowszym. Obsługują także zintegrowane układy graficzne w chipsetach płyt głównych. Niestety, wraz z nową wersją AMD kończy wsparcie dla starszych kart graficznych zgodnych z DirectXem 9 Microsoftu (m.in. seria X1000). Dotyczy to także leciwych układów montowanych na płytach głównych: 2100, X1250 oraz X1200."

Wyszła nowa wersja sterowników do Visty i Windowsa 7 , a ja właśnie planuje przejścia z XP na 7 ale niestety moja karta jest pod AGP , a mówią , że tej technologii na 7 AMD nie wspiera...

Nie wiem czy to prawda , ale jeżeli tak to jakie stery mam pobrać ? Bo obecnie mam tylko na XP

Moja karta to ASUS AH2600
lolasher
Aktywny użytkownik

« Odpowiedz #1 : 16 Wrzesień 2009, 18:30:56 »

A instalowałeś już 7 ? Możliwe, że ma jakieś wbudowane. A jak nie, to spróbuj znaleźć jakieś drivery dla Win Vista.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: