Windows 7, Seven Forum

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Oficjalny build: Current Release. Windows 8 Build 8250 | Sklep z oprogramowaniem | Windows7.pl na Facebook'u! | Windows 8 News

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Skórki w Gmailu  (Przeczytany 931 razy)
revanmj
Zaawansowany użytkownik

Zobacz profil WWW
« : 21 Listopad 2008, 22:34:30 »

Fani Gmaila już od dawna tworzą nieoficjalne rozszerzenia poczty. Wiemy, że motywy graficzne, które pozwalają zmieniać wygląd skrzynki, są jedną z bardziej oczekiwanych przez użytkowników funkcji. Dlatego dzisiaj oficjalnie wprowadzamy 30 kompozycji graficznych do Gmaila! I nie są to tylko proste zmiany kolorów interfejsu. Twoja skrzynka może mieć teraz wygląd futurystyczny, komiksowy czy stylizowany na notes. To nie wszystko. Są też kompozycje "aktywne". Co powiesz na słońce oświetlające Twoje listy czy zmieniającą się tapetę w skrzynce odbiorczej? Dla prawdziwych geeków mamy też Terminal -- niepowtarzalny motyw składający się ze znaków Ascii. Nie jest on może najbardziej praktyczny, ale świetnie się sprawdza, gdy chcesz pokazać znajomym jakim jesteś komputerowcem. Nawet domyślny wygląd Gmaila przeszedł drobny "facelifting" i stał się bardziej czytelny.

Źródło: Google Blog Polska

tbgkol
Ekspert

"Live together, die alone, man."

« Odpowiedz #1 : 22 Listopad 2008, 07:40:22 »

Skórki - rzecz fajna, nie powiem. Mrugnięcie Ale ja i tak wszystko pobieram przez MS Outlook. Mrugnięcie

Odszedłem z powodu chamstwa michaua. Mrugnięcie
urban92
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : 22 Listopad 2008, 15:47:57 »

A ja przez thunderbird Uśmiech

PC1: Core2Duo E8400 @ 3.6 Ghz, 4 GB Ram, Asus P5Q Pro, GF 9600 GT, HDD 2x 500 GB, Vista SP2 Ultimate x64, Seven Ultimate x64

PC2: Athlon 64 3000+ @ 2 Ghz, 512 MB Ram, Abit AX8, GF 6800 GS, HDD 160 i 40 GB, XP SP3 MCE, Seven Ultimate x86
michau
Moderator Globalny
Ekspert

« Odpowiedz #3 : 24 Listopad 2008, 21:57:45 »

Nie pamiętam kiedy się logowałem na którąkolwiek pocztę przez www  Mrugnięcie Pocztę pobieram przez Thunderbird`a.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: