Windows 7, Seven Forum

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Oficjalny build: Current Release. Windows 8 Build 8250 | Sklep z oprogramowaniem | Windows7.pl na Facebook'u! | Windows 8 News

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: MSI Wind + Windows 7 ?  (Przeczytany 850 razy)
CysiuTbg
Użytkownik
**

Zobacz profil WWW
« : 13 Maj 2009, 10:28:00 »

Zastanawiam się już długo nad kupnem MSI Wind-a. Na początku mam zamiar używać XP lub Linuxa, ale jak wyjdzie ostateczna wersja Siódemki to chciałbym ją sobie na nim zainstalować. Czy ten system będzie odpowiednio działał na takim małym i dość słabym komputerku, aby z niego dość normalnie kożystać?
em1L
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #1 : 13 Maj 2009, 10:42:53 »

poczekaj na wersje windows 7 Eee Chichot
hpx4000
Aktywny użytkownik

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : 13 Maj 2009, 14:33:43 »

Na mniej wydajnym HP 2133 działa bardzo dobrze. Na Lenovo S10 (to samo co MSI) działa (co oczywiste) też bardzo dobrze. Na obu w7 działa lepiej niż XP oraz Vista.

HP ProBook Windows 7 x64 Kraina-Malucha Help IT
"Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół"
sebian
Aktywny użytkownik

Be Cool... :P

« Odpowiedz #3 : 14 Lipiec 2009, 12:10:36 »

Ja mam wiatera U100 i mam na nim win 7 x86 B 7100 i powiem ze działa dobrze. Stabilnie i szybko Uśmiech
Takze nie boj sie stawiac 7 na MSI WIND. opłaci Ci sie, ale pamietaj ze powrot do XP jest kurewsko cieżka sprawą... Chciałem zainstalowac sobie XP jedynie po to aby sprzetestować HyperSpace i zobaczyc jak to na wietrze bedzie działało. Niestety nie udało mi sie tego zrobic, nie wiem, moze teraz chłopaki z wind forum wydumali sposob na postawienie XP po win 7 musiałbys sprawdzic bo ja juz przestałem tego szukac.. Chichot Zabrakło mi sił Chichot

Mój sprzęt: KONSOLA NES + 400 kartridży Chichot  (chyba tak to się pisze)
ha mam jeszcze dwa pady i pistolet do kaczek.. Chichot
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: